שלום לכולכם

talia162

New member
שלום לכולכם

שלום:) אני חדשה כאן ורציתי להתייעץ איתכם בנושא חדר כושר אני בת 17 ואני מתלבטת בין 2 חדרי כושר חדר כושר אחד הוא בקרבת ביתי עניין של 5-10 דקות 250 ש|ח לחודש לא כולל כלום זאת אומרת חדר כושר וזהו בלי חוגים בלי ספינינג בלי כלום החדר כושר הוא חדר כושר מצומצם בגודלו אבל יש בו מה שצריך 6 מכונות ריצה 4 אופניים אווירה אינטימית ונחמדה. יש רק חוג ספינינג והוא עולם למפגש חד פעמי 60 ש"ח ל 45 דקות שזה מוגזם לטעמי החדר כושר השני הוא מבית שייפ שהוא בקניון פתח תקווה הוא מדהים ענק נחמד מלא חוגים במחיר 250 ש"ח כולל הכל אתם בטח יודעים מה הסדר גודל של החדרי כושר האלה אבל המרחק גדול וצריך אוטובוסים אם אפשר עצה קטנה אני ממש ממש אובדת עצות תודה רבה לכולם
טליה

שלום לטליה

הי. מה שנראה לי הוא גורם הנוחות בסדר עדיפויות הכי גבוהה ואחרכך היוקרה.ל"שייפ" יש באמת מכונים ברמה עולמית וזה ו לא רק זה הם גם נותנים מחירים תחרותיים לשאר המקומות באיזור. (שברו ת´שוק) אבל בתור מכור לספיניננג אני מציע לך לנסות את זה פעם פעמים שלוש ולראות עם זה מדליק אותך, עם כן אז תצתרכי להתחשב בזה , כי 60 ח"ש לשיעור אחד זה ים בכסף!!! אולי יש להם סידור יותר טוב (חדר הכושר הקטן) ואם לא אז לכי ל-"שייפ" ותהני מחוגים רבים ומציוד חדש. מאוד חשוב לברר גם את רמת המדריכים בחדר הכושר, והמאמנים בחוגים (אירובי ו ספיניננג). בהצלחה

pomelit

New member
תבדקי גם מה הן שעות העומס

יכול להיות שבשעות שאת רוצה להתאמן, אין לך סיכוי להגיע למכשירים בהם את רוצה להשתמש. אולי אפילו תגיעי למקום באיזה יום כדי לראות כמה אנשים יש, וכמה אנשים מחכים ליד כל מכשיר אירובי.

talia162

New member
היי לכם

דבר ראשון תודה שהתיחסתם:) דבר שני באמת נוחות זה דבר מאוד חשוב ובגלל זה יש לי התלבטות מסוימת כי אם שייפ היה ליד הבית שלי בכלל לא הייתי חושבת על משהו אחר החדר כושר השכונתי יש מה שאני צריכה אני לא בדיוק ספורטאית אולימפית ומה שאני צריכה ואוהבת נמצא שם מסילה אופניים קרוסטריינר וכד´ אבל החוגים והמחיר מניעים אותי לשייפ המחיר בשייפ כולל הכל הכל והמחיר בשכונתי לא כולל כלום חוץ מחדר כושר וכמובן והוא איפילו יותר יקר בכמה שקלים לא משמעותיים הס]ינינג מאוד מוצא חן בעיני הייתי בכמה שיעורים והיה ממש מדהים אבל נמאס לי לשלם 60 שקל לשיעור של 45 דקות במכון השכונתי אני חושבת שזה הגזמה פראית. אבל כמו שאמרתי אני בת 17 ואין לי רכב ולהסחב באוטובוסים בימי חורף זה לא הכי נעים. אבל אם נחמד שם וטוב שם אני אתפשר... תודה רבה

למעלה