שלום לכולכם

זאב5

New member
שלום לכולכם

בסיעתא דשמיא. ביום חמישי שעבר, בעודני עושה את דרכי מהבסיס (אני חייל) הבייתה, חשבתי על ריקוד הדגלים (שבו השתתפתי בעברי כתלמיד בישיבה התיכונית), והתלבטתי האם לנסוע. הייתי רואה חברים שמזמן לא ראיתי, ושניסו לשכנע אותי להגיע. חשבתי על כך בענייניות, והגעתי למסקנה שאין לי בשביל מה לנסוע. יש שם בעיות חריפות של צניעות, של נגיעה, של ראיה. יש בעיה גדולה של חילול ה´. שמיעת בנות שרות, ועוד כהנה וכהנה בעיות. אני יודע שיש צד חיובי (גדול) בעניין, אך כידוע לכולנו, אין המטרה מקדשת את האמצעים ביהדות, ולפיכך - מצווה הבאה בעבירה - חמורה היא. המלצתי לכולכם - עשו חשבון נפש עם עצמכם. גם אני עושה חשבון זה עם עצמי, והמסקנות לא הכי נעימות בעולם כל הזמן. אנו צריכים לדעת שיש לוותר ויתורים כואבים מדי פעם, על מנת להיות שלמים עם אמונתנו. ומעבר לזה - בבני עקיבא עצמה, כתנועה, יש המון המון בעיות, וכבר דנו בכך רבנים גדולים, כדוגמת הרב אבינר שליט"א. וכל אחד צריך לשאול שאלת חכם כיצד להתנהג במקומו הוא. שלפעמים ההפסד עולה על הרוח. בתקווה להבנה, ובברכת עלו והצליחו. כל טוב לכולנו. זאב.

אתה צודק ! אבל...

יש כאלה שלא אכפת להם מנגיעה ואף אחד לא הכריח את אלה שבאו לבוא. חוץ מזה...הייתי אתמול במסיבה א-ד-י-ר-ה ! היה כזה פיצוץץץץ ! זה היה בוילה ענקית (חמש קומות!) והיה פשוט הכללל איזה מזל שברחתי לפני שהתחיל אמת או חובה...אבל שהם היו באמצע המשחק באתי והתיישבתי בצד ואז החליטו שמישהו צריך לנשק אותי ! ברחתייייייייייייי ! ואז אח של הילד שהיה לו מסיבה בא ודיברנו בחדר והיה מזה מצחיק...כי היינו בחדר חשוך לבד והוא היה מזה חתיך !!! ההמשך לא לגיל שלכם כאן נגמרות עלילות אלינור והמסיבה

מסיבה אעלק?!

אבל אם את קוראת לחיחול ה´ הזה מסיבה.... אז העיקר שנהנית ואני מאושרת בשבילך! פרפר מאושר ד"ש מהמדריך שלי....

טוב טוב תרגעי...

לכל אחד יש הגדרה משלו לכיף זאת ההגדרה שלי לכיף רק אל תהרגי אותי

אני מקווה שתביני אותי...

אז זהו,זה הקטע,שאני מנסה להסביר לך שזה לא כיף כלל וכלל לא. ילדה מבית דתי הכיף שלה בחייים אף פעם לא אמור להיות מוגדר ע"H משחקי אמת וחובה או מסיבות שנערכו עם בנים,אני לא אומרת להתרחק מבנים אבל קצת צניעות מינימלית במסיבות?! השמחה שלנו צריכה להיות על מאורע חשוב שקרה מאורע רשמי שקרה לעמ"י ואם לא על מאורע אז על עוד שניה שפתחת את הפה ונשמת בזכות בורא העולם!!! אני מקוה שהבנת אותי למרות שזה ממש לא מסודר המחשבות רצות לי.... יום טוב.

אבל זה מה שאני אוהבת !

ככה אני רוצה וככה אני עושה למה זה כזה מפריע לך ? אני נהנית ממסיבות עם בנים ואני נהנית מעוד הרבה דברים שאני מעדיפה לא לציין בפורום בני עקיבא. אם זה מה שאני רוצה אז מה רע בזה ?

זה רק בתת מודע..

שזה מה שאת אוהבת....זה לא דרך הישר ולא דרך האמת....את רק חושבת שאת נהנת אולי תנסי פעם להנות בקידוש ה´....?

ניסיתי, באמת שנסיתי

במסגרת בני עקיבא ובמסגרת ביצפר ואפילו סתם ככה כי בא לי אבל להגיד לך את האמת אני מעדיפה ללכת למסיבה טובה מאשר ללכת לבית כנסת או משהו כזה. ככה אני, ככה אני מעדיפה, ואני ממש נהנית, אז למה להפסיק ?

ל י מ ו ן

New member
ואי אני בהלם

אז למה בכלל את מציינת את זה בפורום של בני אדיבע מה קשור? את סתם גווררת לויכוחים מצטערת ! לימון

ח-ס ו-ש-ל-ו-ם...

לעומת זאת, אולפניסטית, ההלכה אומרת ש"צריך להתרחק מן הנשים מאד מאד". במגבלות המסויימות, זה בהחלט תקף.

זה באמת רגיש,

ולכן זה כל כך בעיה העניין של הבנים-בנות בבנ"ע. וכמעט תמיד זה יוצא מנוגד להלכה. אני לא אוכל לענות לך על השאלה הזאת. אבל תפעילי את הראש: לדבר עם בן סתם, אסור. לדבר איתו לצורך (ולא כל צורך) - מותר. כל זה אקטואלי בעיקר בגיל הזה, שבו נישואין אינם בדיוק המטרה או באופק.

למעלה