שלום לכולכם..

שלום לכולכם..

איזה כיף למצוא את הפורום הזה כבר המון זמן אני מחפשת. ולעניין: אנחנו טסים כל המשפחה לבואנוס בספט'. ומשם נעשה גיחה למפלי האיגוואסו. אני צריכה יעוץ לאן ומה כדאי לראות בבואנוס עצמה (2+2 ילדים) ואל תשלחו אותי לפטגוניה/ קרחונים וכאלה כי כבר נגמר לנו הכסף. תודה לכולם

כרוני

New member
די.. דיי... דייי......../images/Emo7.gif

ברילוצ'ה בחורף

veru

New member
טוב.. זהו... זהו../images/Emo7.gif

מצטערת, הייתי חייבת לעורר תאבון...

veru

New member
כן אהה...אבל ורוניקה יותר יפה!

זה רק לברילוצ'ה אצלך או שיש עוד כמה מקומות?

כרוני

New member
YA ME VOY

אבל, קצת תכל'ס כמה זמן? מה מעניין אתכם? מגבלות תקציב? בני כמה הילדים? רק בואנוס ואגוואסו?

maozeitan

New member
זה אמור להכתב ya vengo

ya me voy עכשיו אני הולך הפועל IRSE שהוא SE PRONOMINAL לא פועל רפלקסיבי לכל התוהים בעניין אין קשר בינו לבין רפלקסיבי !!! ya vengo זה מהפועל venir- to come

גרי רשף

New member
מה לעשות עם הילדים

אני חושב שלטייל בפרקים של פלרמו בסוף השבוע (כשיש שם המון אנשים) או באמצע השבוע (כשריק..) יכול להיות כיף. אפשר לנסוע ללונה פארק שבטיגרה (לא הייתי אבל המליצו לי). אולי ללכת לראות משחק כדורגל עם הבנים? נסיעה ברכבת התחתית יכולה להיות חוויה לילדים ישראלים שמעולם לא ראו דבר כזה. לי אין ילדים, אבל כשאני מנסה להיכנס למה שעבר לי בראש כשאני הייתי ילד- אני זוכר שלא הבנתי איזו הנאה מוצאים "הגדולים" מלהסתובב ברחובות, לראות חלונות ראווה וכו'. טיילתי לפני כמה שנים עם משפחתו של אחי ושתי בנותיו הקטנות בחו"ל, ואני זוכר שעבורן בתי המלון היו מקור לגילויים מרתקים ומשחקים, בשעה שעבורנו זה היה רק מקום לישון.

veru

New member
ההמלצות שלי...

בבואנוס איירס עצמה הייתי ממליצה לך להגיע למרכז המידע לתיירים ברחוב סנטה פה (כרגע אין לידי כתובת מדויקת) הם יכולים לתת לך מידע מדויק על מופעים או ארועים מיוחדים לילדים באותו חודש ובכלל לגבי אתרים מומלצים לילדים כמו גני שעשועים ועוד... ליד בואנוס איירס בדרך ללוחן יש גן חיות מדהים ניתן להיכנס לכלובים של כל החיות (לא לדאוג הן מאולפות) יש שם גורי אריות, לביאות, פומות, רכיבה על פילים ועוד... הילדים שראיתי שם פשוט התלהבו בטרוף! אם תרצו בכל זאת להרחיק קצת דרומה, חצי האי ואלדס ופונטה טומבו לדעתי מתאימים גם הם לטיול משפחתי, הילדים יוכלו לראות לויתנים, פינגוינים, כלבי ואריות ים ודולפינים מדהימים. ובקשר לעניין הכספי- אם בכל זאת תצליחו "לגרד" עד הנסיעה עוד קצת כמובן שחובה חובה להגיע לפטגוניה לפחות לברילוצ'ה אם לא לאל קלפטה ת-ה-נ-ו!!!

veru

New member
../images/Emo160.gif

זה הזנב של הלויתן מהתמונה הקודמת

למעלה