שלום לכולכם!

• פותח הנושא nk5
  • פורסם בתאריך

nk5

New member
שלום לכולכם! ../images/Emo9.gif

שלום לכולכם ! , אני משתמשת חדשה בתפוז , ורציתי להגיד לכם , שקראתי חמשה ספרים כבר של רומח הדרקון , בחמשה חודשים . ורציתי לשאול שאלה . מי ניצח באמת במבחן של רייסטלין? , הוא |
, או פיסטנדנתילוס ? . תגובה מהירה ... , אני מחקה ...

nk5

New member
הלווו?............./images/Emo10.gif

למה אף אחד לא עונה לי
, אני כבר מחקה רבע שעה ... ואני רוצה להמשיך לקרוא באחים לנשק , דרך אגב , קראתי בסדר הפוך ומבולבל את הספרים .
אגדות... , רק את שני הספרים הראשונים , וקצת ממבחן התאומים . דרקוני להבת קיץ ... כוכב אבוד ... כבשן הנשמה ... קצת משמש גוועת ... שמעתי שירח נעלם יצא !!! , איזה כיףףףףףףףףף! , כבר מעכשיו צריך לחסוך כסף ! , קראתי תקציר על זה באתר : www.opus.co.il
אני מקווה שתשיבו על השאלה יותר מהר ...

Wing Chan

New member
אחותי...

קודם כול, ברוכה הבאה.
את צריכה להבין שאנשים לא כול הזמן מול המחשב, ולא כול הזמן מול הפורום ולוחצים F5 כול חמש דקות. במיוחד עכשיו, רוב המשתמשים של הפורום נמצאים בבצפר. אני מתחיל היום בשעה רביעית אז אני פה. בבקשה, תחכי לפחות יומיים או משהו בין שירשור לשירשור שאת פותחת. שוב ברוכה הבאה

nk5

New member
רציתי להגיד סליחה| ../images/Emo142.gif

איזה פאדיחות !
, כתבתי "מחקה" , במקום "מחכה" !

Wing Chan

New member
ועוד דבר, קטן אך משמעותי

אם יש לך הרבה דברים לכתוב, זה טוב ויפה, אבל בבקשה תרכזי את הכול בשירשור אחד. בדף פורומים של תפוז יש מקום ל15 שירשורים כאשר אורכם לא משנה. כול שירשור חדש שניפתח בעצם "דוחק" שירשור אחר.

Sunflower Fairy

New member
בבקשה תנסי לא להציף לנו את הפורום|ת

אני לא אחזור על מה שכבר אמרו לפני. בכולופן, ברוכה הבאה! ולדעתי כדאי לך לקרוא מחדש את כל הספרים בסדר הנכון. לא קראת בכלל את הרשומות? נראה לי ממש הורס להתחיל מאגדות...

NJS

New member
ברוכה הבאה!

ואני חושב שרייסט ניצח אבל בלי פיסט הוא היה מת

nk5

New member
תיקון טעות

אותך למורה לדקדוק , גוף ראשון עתיד כותבים בא' (לדוגמא , אני אשתלט על העולם) .

RoCKeR121

New member
חחחח אני קראתי את זה גם בערך ככה

קראתי את אגדות ואז להבת קיץ ואז כבשן ואחים לנשק ואז רשומות הכל בגלל המוכרים הטיפשים בסטימצקי!!!!!!!!!!!

לי יש את החברות שלי...

שכשבטעות התחלתי את להבת הקיץ לפני כל הסדרה של התאומים, הכריחו אותי לקרוא את סדרת התאומים ושוב את להבת הקיץ, אחרת הם לא יביאו לי את הספרים הבאים (הן אלה שמספקות לי את הספרים
) אבל זה בסדר כי לדעתי, להבת הקיץ היה בנתיים אחד הספרים היפים ביותר בסדרה
עכשיו אני מחכה שחברה שלי תסיים את כוכב אבוד...

למעלה