שלום לכולכם

sadas

New member
שלום לכולכם../images/Emo58.gif

היי אני חדש פה ורק רציתי שתדעו שאני אוהב את בלינק הם גדולים כמו מטאליקה סקספיסטולס Sum41 ועוד... יש רק בעיה אחת זה אמור להיות הפורום של בלינק וזה לא ממש זה פורום של דוויניים ולא יותר מזה מעטים פה מבינים במוזיקה ואני לא מתכוון ל-אתלטי שבאמת כמו שכולם אומרים הוא באמת הומו חסר חיים, דיי אחי אתה בן 24 תלך לדיסקוטקים למסיבות וכיר אנשים אל תבלה בבית. תשמע לי אני מדבר בשיא הרצינות.! חאללס להתלהבות אני אומר !!! בואו נדבר על בלינק.

~BLINK182_gurl~

New member
שלום וברוך הבא!!!

דבר ראשון רציתי לשאול איך לעזאזל אתה משווה את בלינק למטאליקה??? זה מטאל, ועדיף לא להשוות מטאל לפאנק כי זה ממש לא קשור בייחוד שמטאליקה סאקס! אבל sum 41 ו- sex pistols הם באמת אחלה ויש לך טעם טוב במוסיקה (חוץ ממטאליקה!!!)... טוב.... אז.... אתה מכיר את anti flag? screeching weasel? או עוד להקות בסגנון? טוב תענה ויום טוף (ונטול מריבות) לכולכם! sHiRa

roadkiller

New member
מצטער שאני מתערב

אבל מטאליקה סאקס נו באמת יש להם קלאסיקות... master of pupets the unforgiven nothing else matters

~BLINK182_gurl~

New member
זו דעתך.....

אני לא אומרת שהם לא להקה טובה אוקי? מבחינה מוסיקאית אולי אני מעריכה אותם- פשוט לא אוהבת תסגנון זה הכל....

HelloweeN

New member
איפה אתה חי, יא דביל.....

זה לא "הגדול מכולם". master of puppets´ battery´ damage,inc, one זה הגדולים ביותר... ויש להם עוד מלא! אני פשוט חולה על הלהקה הזאת !!! (רק החומר הישן, לפני בלאק).

defkornot 182

New member
אבא שלך דביל יהיפי מוצץ

לדעתי הוא הגדול מכולם אניט אישית הכי אוהב אותו אבל אני מעדיף את המטאל היותר חדש(korn deftones children of bodom וכו´)

roychu

New member
סתם שאלה...

השם שלך הוא שילוב של Deftones, Korn & Snot? אחלה להקות

blinkme

New member
children of bodom

גם אני אוהבת את children of bodom אבל זה מוזר איך את יכול לאהוב את בלינק182 קורן וchildren of bodom?? זה סגנוני מוזיקה שונים לגמרי אני לא ממש אוהבת אתchildren of bodom אני אוהבת כמה שירים שלהם בגלל אחותי היא שומעת אותם

Manic Subsidal

New member
למה לא?

מה רע בקצת גיוון? זה טוב שמישהו מאזין לסגנונות מוזיקליים שונים ולא נעול על סגנון אחד וזהו

defkornot 182

New member
נו באמת

קודם כל איך את אוהבת צ´ילדרן ובלינק???? חוץ מזה הצהרתי אז שאני לא אוהב פאנק אני רק אוהב את בלינק ומטאל כן ולמה לא אפשר לשלב לגוון וכו´ עם מוסיקה אני אוהב מכל סוג מוסיקה להקה לדוגמא: גראנץ´-נירוונה פאנק-בלינק אלטרנטיב- אליאן אנט פארם(אבל זה הסוג שאני הכי פחות אוהב) ומטאל-אווו הרבה לדוגמה קורן

Sham 69

New member
מה אתה מזיין את השכל ..

"איך את אוהבת את צ´ילדרן ובלינק??" ..? אסור לשלב? אני משלב הרבה.. אבל הרבה סגנונות בטעם המוזיקלי שלי מבלאק מטאל.. גריינדקור.. דת´, ט´ראש וכל מיני חרא.. לאוי פאנק, הארדקור פאנק, סטריט, פאנק-רוק, SLC פאנק וכל מיני חרא אחר.. ואני גם אוהב להקת רוק ישראלי אחת .. בקיצור.. הטעם המוזיקלי שלי דיי .."מבולבל" ומשונה.. ומגוון מאוד.. ואני לא מוצא בזה משהו רע

blinkme

New member
תגידו אתם עיוורים או מה?

אני כתבתי שאני שומעת אותם רק בגלל אחותי ואני שומעת מטאל ודת´ בגלל אחותי לא אמרתי שאני אוהבת אני אמרתי שאני אוהבת רק כמה שירים שלהם וקורן זה לא מטאל זה הארדקור-רוק ואתה עכשיו אמרת שאתה אוהב מטאל ובלינק וצילדרן זה מטאל ובלינק זה פאנק רוק ואתה אמרת שאתה אוהב בלינק ומטאל וקורן וצילדרן זה אפילו לא דומה

Manic Subsidal

New member
אם את כבר בקטע של הגדרות...

אז אני שוב מזכיר שבלינק זה לא פאנק רוק... זה פאנק פופ

למעלה