שלום לכולכם

strawberrys

New member
שלום לכולכם../images/Emo42.gif

כתבתי פה פעם קצת, לפני שנה בערך, עכשיו התחשק לי לחזור. האמת אני לא כמוכם- עד עכשיו הרכבתי רק פאזלים קלים מבחינת הציור וגם מבחינת מספר החלקים (לא יותר מ2000). חוץ מפעם אחת שהתחלתי פאזל 1000 חלקים עם ציור של ואן גוך וכשהרכבתי כבר יותר מחצי החתולים פרקו לי אותו, ולא היה לי כוח להתחיל מהתחלה. אני אולי אתחיל אותו אחרי הפאזל הנוכחי שלי, כי בכל אופן עכשיו יש לי חשק להתחיל להרכיב בצורה יותר רצינית. כרגע אני מרכיבה פאזל של 750 חלקים מחברת ג'מבו עם ציור של רכבת, פאזל ישן שהשאלתי מחברה, אבל אין לי תמונה שלו. חבל כי אני ממש אוהבת את התמונה, הוא גם ממש כיפי. אני אעלה לפה כמה תמונות של פאזלים שהרכבתי, סתם כי זה כיף.

strawberrys

New member
פאזל הפחיות-

יש מישהו בעולם שלא הרכיב אותו? לא שזה משנה משהו כי הוא ממש כיפי להרכבה. אגב, מאחורה אפשר לראות את השטיחון שלי שהכנתי בעזרת ההסברים פה.

strawberrys

New member
שלגיה ושבעת הגמדים.

1000 חלקים מחברת פאנורמה. איכות החלקים הייתה ממש גבוהה בעיני.

strawberrys

New member
אממ.. סקי?

520 חלקים, ובכל זאת לא היה לי כוח לסיים את השמים.סתם סיפור נחמד על התמונה הזו. אחרי שדודה שלי צילמה את הפאזל אמא שלי עברה על כל התמונות במצלמה, וכשראתה את התמונה הזו אמרה "מה זה? מי היה בשוויץ?" ורק אחרי רגע הבינה שזה צילום של פאזל

strawberrys

New member
כדורגל של ג'אן ואן הסטרן.

2000 חלקים. אני ממש אוהבת את הסדרה הזו.

strawberrys

New member
צלמת אני כבר לא אהיה, הא?

עוד אחד מהסדרה שלו, 500 חלקים. פאזל נחמד שאפשר לסיים בשלוש שעות בערך אם מרכיבים לבד.

strawberrys

New member
ועוד אחד מהסדרה...

לא היה יל צילום של הפאזל אז לקחתי תמונה מהאתר שלו. מאייר דגול ההסטרן הזה.

פאזל מגניב

אני ממש אוהבת את הרעיון שלו, הוא יותר מצא חן בעיני מהשניים האחרים בסדרה.

123נעמי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא משנה מספר החלקים העיקר הכיף שבהרכבה

strawberrys

New member
בדיוק.

אבל בעצם חלק מהכיף זה האתגר ולהצליח להרכיב את החלקים הקשים. (אתם מכירים את זה שאתם בחלק יחסית קשה וכל חלק הוא אושר והתלהבות?..P:)

mgos0911

New member
ברוכה הבאה , קשה זה כייף, שטיחון 10

היי יופי של שטיחון. מוזמנת גם להוסיף חוויות שימוש למען עידוד העשייה , החיסכון במקום וכנגד הקנייה. אם הפאזל על הריצפה - איך בוצעה העברה הלוך חזור לשטיחון? נסי מורדילו כדורגל 4000 ...

strawberrys

New member
לא בוצעה העברה מהשטיחון לרצפה,

סתם לא התחשק לי להשתמש בשטיחון בפאזל הזה. השתמשתי בו בינתיים רק בפאזל הכדורגל של הסטרן. תודה על ההמלצה, אבל כבר הספיק לי פאזל כדורגל אחד. נראה לי שעוד פאזל כזה כבר לא יעניין אותי

למעלה