שלום לכולכם

שלום לכולכם../images/Emo24.gif

מבקשת גם ממכם עזרה בשבוע הבא אני מתחילה חודש תשיעי עם סוכרת הריונית ואני צריכה את עזרתכם במתכונים או רעיונות להכנת אוכל והקפאתו כמובן שהאוכל צריך להיות בלי סוכר ואם אפשר גם בלי הרבה פחממות ז"א על בסיס ירקות , בשר , דגים וכ"ו תודה רבה לכם

היי אורטל האמת שירקות די בעייתי

להקפיא אם הם מכילים תפוח אדמה, אבל בגלל שאת לא רוצה פחמימות אפשר לוותר את יכולה להכין לך ירקות גב'ץ ברוטב אדום ללא תפוחי אדמה את יכולה להכין לך אורז מלא עם מלא ירקות מגורדים תבשיל קינואה עם ירקות בפנים פשטידות עם גבינות, ללא סוכר פשטידת קישואים/פטריות/תירס/ ועוד ועוד אם תרצי אתן לך רשימה מלאה. כל הפשטידות ניתנות להקפאה את יכולה להכין לך מרק ירקות ולהקפיא אותו האם האוכל רק בשבילך או גם בשביל שאר האנשים. את יכולה לטגן דגי סול ולהקפיא אותם, מושטים בתנור ולהקפיא את יכולה קציצות בשר מטוגנות, קבבים מטוגנים, סטייקים, חזה עוף, פרגיות, את יכולה להכין לך כדורי בשר ברוטב אדום אם או בלי רסק, עם גזר גמדי/שעועית וכל ירק שבא לך ולהקפיא קוסקוס, מפרום עם חצילים , כל מיני פנקייקים ללא סוכר עם גבינות כל הקציצות ירק למינהן, קציצות קישואים, קציצות גזר, את יכולה להכין מוקפץ ולהקפיא אותו, או מאפה ברוקולי וכרובית, רק אם את רוצה להניק עדיף שתמנעי מכל הירקות שעושים גזים. אם את רוצה עוד רעיונות אני אכין לך.............. סלטים את יכולה גם להקפיא, סלט קישואים, סלט מיונז, סלט חומוס, אני אחשוב על עוד דברים.

היי בקי

תודה על הרעיונות את חלקם אני אאמץ ואכין כמה פשטידות את יודעת אם ניתן להקפיא קציצות אפויות ולא בטיגון?? אני יותר מחפשת מתכונים ללא טיגון האוכל הוא לכולנו וחוץ משניצלים לא היו לי עוד רעיונות
נראה לך שאפשר להקפיא זיתים וקציצות או עוף עם שעועית או שלא כדאי אם יש לך עוד רעיונות אני אשמח
תודה

את יכולה להקפיא קציצות אפויות או מבושלות

מה שאת רוצה, ואת יכולה גם להכין את הקציצות עם בשר טרי ולהקפיא, ואז את אופה או מבשלת, אני לעצמי מכינה כדורי בשר מוכנים ורוטב מוכן, סיר של רוטב, וככה מקפיאה לי מנות, שאני רוצה אנימוציאה ומבשלת. את יכולה להקפיא קציצות וגם עוף עם שעועית כמובן את יכולה גם עוף בתנור להקפיא, וכל מיני סוגי לביבות, את יכולה גם את הפנקייקס של ניקי להקפיא, וגם לביבות בטטה ותפו"א של ניקי להקפיא זה יוצא בסדר. את יכולה להכין לך גם כנפיים בתנור, כמעט כל הסוגים של התבשילים/מאכלים/פשטידות את יכולה להקפיא. מה שלא הולך טוב בהקפאה זה ממולאים ותפו"א את יכולה גם להקפיא מגד'רה ואורז מכל הסוגים, וגם אורז מלא עם ירקות, את צריכה עוד רעיונות?

למעלה