שלום לכולכם

שלום לכולכם ../images/Emo140.gif

וברכות על הפורום הנהדר
כבר די הרבה זמן אני קוראת אתכם ונהנית ובמיוחד מהספוילרים
אם להגדיר את עצמי, אז אני די מזדהה עם שירי בעיקר בכל הנוגע לעמדות בעד ברוק
(אני מבינה שאנחנו במיעוט כאן) ועם כל הפורום בעמדות נגד גבי, שאני מניחה שתיאלץ להיעלם בשלב כלשהו ותצטרף בבוא היום אל כל אלה שנעלמו לבלי שוב וגורלם לא נודע או כן נודע...תלוי. יש גם כאלה, כידוע, שגורלם כביכול נודע והייתה לנו סיבה טובה לחשוב שהם נעלמו לעד אבל לצערנו בסופו של דבר הם הצליחו לשרוד למרות כל הסיכויים ואפילו חזרו אלינו מעולם המתים (כמו טיילור או מייסי בזמנו)
בעיקרון אני לא "שונאת" אף דמות...יותר מייחלת שתעזוב כמה שיותר מהר, זה כן...כרגע בראש סדר העדיפויות היה רצוי שגבי תעזוב (ואני ממש לא אצטער אם היא תיקח איתה את טיילור) היו זמנים שעקבתי באדיקות אחרי הסדרה (מאז ימי קרוליין-רידג'-ברוק) ולא היה פרק שפיספסתי...כיום, מזה תקופה ארוכה מיתנתי בהרבה את הצפייה בסידרה אבל אני עדיין בעניינים ודואגת להתעדכן תמיד, גם בעזרת הפורום החביב שלכם
זהו לבינתיים, אם יש שאלות, הערות וכו' אני כאן
צפניה, קראתי את כללי הפורום

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תמיד שמחים לקבל עוד "מורעלים" על היפים
כבר אמרת את מי את מעדיפה (ברוק/טיילור) אז אני מניח שנשמח לדעת גם גיל, סטטוס בזוגיות, יבשת בעולם, נטייה פוליטית, צבע שיער וכמובן - הקטין האהוב עלייך: ארג'יי או אלכסנדרה. וזה שקראת את כללי הפורום לא פוטר אותך מחובת קריאה. הנה, קליק למשהו אחר.

../images/Emo51.gif צפניה והנה התשובות ../images/Emo6.gif

אז כאמור אני מ"תומכי ברוק" למרות הכל (חוץ מהקטע עם דיקן
) מבין הילדים אין לי העדפה ברורה לאחד מהם אבל ארג'יי יכול לבוא בחשבון כי הוא של רידג' וברוק
לקחתי ברצינות גם את שאר השאלות
לגבי גיל - לא מכבר הוחלפה קידומת ל- _3
זוגיות - כדת משה וישראל
יבשת בעולם - אסיה, ישראל
נטייה פוליטית - ימינה
צבע שיער - חום
את הקליק קראתי וגם את היתר, במיוחד הפתיעה אותי "האמת מאחורי השמועות" ונזכרתי שראיתי פעם תוכנית על האנטר טיילו בערוץ E ודי נדהמתי לגלות שבמציאות היא בערך ההיפך הגמור מהתפקיד שהיא מגלמת בסדרה ושלא נדע, מה שהיא ובעלה נאלצו לעבור עם הבת קטיה
לא פחות מדהימה האמת על סוזאן פלנרי שקראתי כאן ובשידורים החוזרים שהיו פעם בערוץ 3 של דאלאס שמתי לב שהיא שיחקה שם תפקיד אורח קצר בצעירותה של עורכת דין וג'ייאר ניסה להתחיל איתה...(ועם מי הוא לא ניסה להתחיל?
) הפורום מאוד מעניין ומושקע, מחמאות

מעולה

רק צריך לעבוד על הנטייה שלך לארג'יי. והכל יהיה בסדר
תודי שאת אוהבת אותו כי הוא מיינסטרים ולא אלטרנטיבי וחתרני כמו אלכסנדרה!
המחמאות כולן הולכות לחברי הפורום. גם העניין. תאמיני לי, לפעמים כאן יותר מעניין מאשר בסדרה (מי אמר עלילת רידג' חטוף בוונציה ולא קיבל?
) וכן. אני לא מסתיר את זה שאני מרייר על אנשים עם קידומת גדולה מ-_2 LOL

מרייר זה טוב או רע ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

על כל פנים, הקידומת הוחלפה ל- 3 אבל עדיין הרבה הרבה יותר קרובה לתחילתה מאשר לסופה
המחמאות כולן לחברי הפורום, למומחה ולמנהל, בהחלט מגיע לכם, אתם משקיענים
ואם כבר הזכרנו את אלכסנדרה שהיא הרי תוצאה של אותו הלילה ומה שקרה שם בין ת'ורן השיכור לדרלה כשמייסי..וכו' וכבר עדיף היה שת'ורן יהיה עם מייסי
לא ברור לי איך דרלה שלאורך כל הסידרה וכמעט עד לרגע שהתחתנה עם ת'ורן נחשבה כסוג של טמבלית (גם סול קצת עד כמה שאני זוכרת) ופתאום מאז כל הקו עלילה הזה השתנה לחלוטין...נכון?! מן הסתם בתור "אישתו של" זה כבר לא יהיה ראוי...
בוודאי שאת מוזכרת שירי, הרי אנחנו כאן במיעוט...מעטים הם בצד הנכון כמונו

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif דווקא לא מעטים, אני שמתי לב שלאחרונה היו פה הרבה שבעד ברוק../images/Emo9.gif ולגבי מה שאמרת לגבי דרלה אני מסכימה, מצידי שהם בכלל לא יהיו ביחד../images/Emo122.gif ת'ורן ומייסי היו צריכים להיות ביחד ממזמן, זה ממש מעצבן../images/Emo10.gif

238

New member
ברוכה הבאה| 4U|

בס"ד ומה פתאום במיעוט?ברוק רולז

למעלה