שלום לכולכם

שלום לכולכם../images/Emo140.gif

אני תושבת מזכרת בתיה שנים. אנו אוהבים את היישוב וחווינו את כל תהליכי הבניה המואצים בשנים האחרונות אנחנו גרים בשכירות שנים ובאחרונה הבית נמכר ואנו נאלצים לחפש שוב מקום מגורים חדש הבעיה הרצינית שנוצרת פה שהמחירים הן של שכירויות והן של מכירת בתים יצאה מכל פרופורציה ואני שואלת את עצמי מה האינטרס כאן רק להביא תושבים חדשים מבוססים בעלי הון על חשבון צעירים בני מקום שאין להם את ההון הדרוש לרכישת הבתים היקרים הנ"ל? אני נמצאת בפני צומת דרכים מצד אחד אוהבת מאוד לחיות כאן ולגדל את ילדיי שמתחנכים במוסדות חינוך מעולים ומנהלים קשרי חברות מדהימים עם ילדי היישוב ומצד שני חוששת שלא אוכל לעמוד בתשלומי שכירות שעולים על כל דמיון 800$ ומעלה וגם זה קשה להשיג מה שישאיר לי את האופציה לעזוב את היישוב למקום זול יותר ולוותר על כל האושר.

ניצה21

New member
חשבתי כיצד להגיב לך, אבל את צודקת בהחלט

מחירי הדירות בשמיים (זהו המחיר שאנו משלמים על הפיתוח) השכירות יוצאת מכלל פרופורציה . התלבטויותיך נכונות וחבל שהאופציה לעזוב את היישוב קיימת כלל אני מקוה כי תמצאי משהו בתקציב העומד לרשותך ותמשיכי להנות מהמושבה ולגדל את ילדייך כפי רצונך . ניצה

מה אני אגיד לך? גם לי יש חלק

בשיווק שנים אני אומרת למכריי אין לכם מה לחפש במקום אחר במיוחד שמגדלים ילדים רק מזכרת בתיה. העניין הוא שהעסק נהיה מסובך כלכלית אנחנו מתרחקים ומתרחקים מהתקציב הסביר לרכישת בית. אולי צריך לשים דגש גם על זה ושוב לבנות מס' בתים בצורה מאורגנת מוזלת יותר אני יודעת אולי זה נשמע הזוי אבל רצוי ורצוי כמה שיותר מהר לפני שאני מוצאת את עצמי על הפקלאות

shavitzadok

New member
הגרלות לבני המקום

בעבר היו הגרלות לבני המקום על גושי חלקות מסויימים בגני המושבה שהוצעו במחיר אטרקטיבי לתושבי מזכרת בתיה אולי תנסי לפעול בעניין שזה יקרה שוב בשכונה החדשה שעומדת להיבנות מעבר לואדי.

pumi22

New member
צודקת

אנחנו זוג צעיר. בעלי גר במזכרת בתיה ולאחר שהתחתנו היה לנו ברור שנקנה בית במזכרת בתיה. הבעיה שלא היה לנו מספיק כסף אז החלטנו לחכות קצת כדי לחסוך ואז המחירים קפצו עוד יותר. מה שלא מובן לי זה מדוע כל הבניה החדשה היא לבתים עם 5-6 חדרים? למה לא בונים גם בתים עם 3-4 חדרים שיתאימו לזוגות צעירים וגם המחיר שלהם יהיה ראלי יותר?

ראיתי שרונית מפניות לציבור מגיבה כאן לפעמים

אולי לה יש מידע לגבי הפשרת קרקעות/בניה מרוכזת שעתידה לצאת בקרוב.

havzitzi

New member
את צודקת

שלא בונים דירות עם 3 או 4 חדרים, אבל הדירות כבר יוקרתיות יותר ולא פונות לזוגות צעירים לפני הקמת משפחה אלא למשפחות מבוססות יותר... ומנסיון, אנחנו זוג צעיר עדיין ללא ילדים יש לנו דירה 4 חדרים וכבר קטן עליי.... אני רוצה חדר ארונות, חדר עבודה, חדר ילדים ועוד....חחחח אז לאחר שלוש שנים אני כבר רוצה לעבור לדירה גדולה יותר....למרות שבממוצע שלי משפחה גרה בדירה בין 7-12 שנים {סטטיסטיקה שלי} חחחח
אבל הדירות ברחוב אשכול ושד' אליהו, גדולות ומרווחות 3 או 4 חדרים וגם ראיתי שהדירות ברחוב יגאל אלון / הצנחנים החזות של הבניין לא יפה כמו השכונה החדשה , אבל יותר יפה מרחוב אשכול וחבל שלא קניתי ביגאל אלון/ הצנחנים. וגם יש חנייה בשפע. אני גרה באשכול. אבל הבית שלי ממש גדול ויפה מבפנים {והרי זה מה שחושב בסופו של דבר}....

למעלה