שלום לכולכם!
שאלה לי..

135791

New member
שלום לכולכם! ../images/Emo140.gif שאלה לי..

אני נמצאת כרגע בארה"ב ומתלבטת האם לקנות את העט שאפשר לצייר בעזרתו והציור עובר ישירות למחשב, או בשפה המקצועית יותר: pen tablet על פי המחקר הקטנטן שעשיתי הבנתי שהחברה הכי טובה בתחום היא WACOM שלה יש שני סוגים של עטים כאלה: bamboo fun ו- intuos3 אך כפי שאמרתי, זה על בסיס מספר אנשים מצומצם ביותר ואשמח לשמוע על המלצות שלכם. האם אתם יודעים מה ההבדל בין שני העטים האלו? האם קניתם מוצר כזה או דומה לו? האם הוא שימושי לכם? היכן קניתם אותו וכמה הוא עלה? הייתם ממליצים לקנות אותו?? אה, וכמובן חשוב לציין שאני חושבת לקנות אותו לצרכי עיצוב גרפי (אני מתכננת להתחיל שנה הבאה לימודי עיצוב גרפי/תקשורת חזותית) תודה רבה לכם, נגה

chatenoire

New member
וואקום

היא אכן החברה המובילה בתחום. שמעתי על אנשים שקנו עטים של חברות אחרות והם שמחים איתם מאוד, ומצד שני אנשים שקנו מחברות אחרות והעט התקלקל מהר / לא היה נוח וכו'. אני ממליצה על וואקום, אבל התנסיתי רק בלוח אחד של חברה אחרת, אז אני לא יודעת כמה אובייקטיבית אני יכולה להיות. ההבדלים בין באמבו לאינטואוס הם למיטב הבנתי בעיקר ברגישות ללחץ - באינטואוס אפשר כביכול להגיע לרמת דיוק גבוהה יותר בעובי הקו, שקיפות, וכו'. בתכל'ס, שמעתי מאנשים שעבדו עם אינטואוס ועם באמבו (והקודם שלו - גרפיר) שהם לא הרגישו הבדל בתחום הזה - ואני מסכימה. הרוב ממליצים על באמבו כאחלה מוצר ובהחלט מספיק בשביל התנסות ראשונה עם לוח גרפי. לגבי הצרכים הספציפיים שלך, אני לא יכולה להגיד לך בוודאות שאת צריכה אותו. אני משתמשת בלוח לציור, שם צורת האחיזה ובעיקר הרגישות ללחץ הן הכרחיות, אבל כשאני בעבודה ומעצבת אתרים, העט בצד כמעט 100% מהזמן. פשוט נוח לי יותר להתעסק עם דברים גרפיים עם העכבר מאשר עם העט. מצד שני, בהחלט יכול להיות שזה עניין של הרגל, ומבחינה ארגונומית העט טובה יותר לשורש כף היד מהעכבר. בסיכומו של דבר, הבאמבו הוא לא הוצאה כספית דרסטית, ותמיד אפשר להזמין אותו. במקומך הייתי מחכה לתחילת הלימודים, רואה מה הצרכים (ואולי במקום בו תלמדי תוכלי אפילו להתנסות באחד מהעטים האלה), ואז עושה את ההחלטה.

135791

New member
תודה רבה על התגובה ../images/Emo13.gif

אשמח לתגובות נוספות

למעלה