שלום לכולכם/ן

yes1233

New member
שלום לכולכם/ן

מזה כמה זמן אני משוטט אצלכם בבית החמים הזה ושואל את עצמי מה יהיה ? אני ואישתי נישאנו לפני חודשיים עוד מעט שלושה . הכל היה יפה וטוב נעים ונחמד לפני ואחרי לאחר החתונה היא נכנסה להיריון וזה נכשל ואתם/ן בטח מכירות את ההמשך גרידה תקופה לא קלה ועוד. הכל עבר הכל הסתדר אנחנו בסדר. ועכשיו הבעיה הרצינית , היא רוצה להיכנס שוב להיריון ואני לא רוצה לא מהסיבה שאני לא רוצה אלא מהבחינה הכלכלית המצב שלנו לא הכי בשמיים ואין חודש שאנחנו לא נעזרים בהורים שלי בקניות ומה שמסביב. לאחר ההפלה ישבנו ודיברנו ואמרנו שננסה לאחר ההתאוששות שלה (אמרתי את זה בשביל להרגיע אותה כי היא הייתה על הפנים)עברה התקופה והיא רוצה שוב ופה מתחיל הבלאגן . מצד אחד אומרים לנו שהכל יהיה בסדר והילד מביא איתו את המזל והכל יהיה בסדר טוב ויפה . אבל מצד שני מה יהיה עם לא ? אז אני יפיל על ההורים שלי עוד תיק?ההורים שלה לא עוזרים אבל רוצים נכד.... אתמול היה לנו פיצוץ שאלה אותי אם אני לא רוצה לנסות אמרתי לה בחודש הקרוב לא אז היא קמה ארזה תיק והחליטה לנסוע להורים שלה אמרתי לה לפני שיצאה מהבית שתחשוב טוב על הצעדים שלה כי לא תהיה דרך חזרה היא יצאה מהבית ישבה בחוץ וחזרה אחרי שעה . באה אליי ואמרה לי שהיא רוצה להיפרד כי זה לא הולך אנחנו אוהבים אבל רבים הרבה אז עדיך לסיים את זה . אמרה לי בבוקר תודיע שאתה מאחר ונלך לרבנות . אמרתי לה שאני לא הולך לשום מקום ואם היא רוצה רק ביום ראשון בבוקר אני יכול . התשובה שלה הייתה שאם זה הסוף היא לא מחכה ליום ראשון אמרתי לה בסדר . בבוקר קמתי והלכתי לעבודה כרגיל היא נשארה בבית . אני ממש אובד עצות ואין לי מושג מה יהיה מצד אחד אני לא מבין למה היא לא נכנסת לראש שלי? מצד שני אני גם רוצה ילד אבל המצב כרגע לא מאפשר לי אני נכנסתי למקום עבודה חדש אין לי מושג איך נראה התלוש בסוף החודש ולא כלום. עד עכשיו אני זה שמפרנס בעיקר את הבית שכירות,מיסים,חשמל פלאפונים ועוד כי בחשבון שלה אי אפשר לגעת בגלל חובות ותשלומים מהעבר. כך שמהמשכורת שלי לא נשאר כלום יומיים אחרי שמקבלים אותה . מול כל אלו עומדים הויכוחים הקדחתניים מולה ולמה? כי ההורים שלה רוצים נכד ראשון....נו בחייאת ראבק מה זה פה תוכנית כבקשתך?מילא היו עוזרים אבל כלום לא מקבלים מהם .ומה יהיה על ההורים שלי? המצב שלהם לא בשמיים אז אני בטח לא מחפש להקשות אליהם עוד. יש למישהו/י עצה מועילה ?

שרשירית

New member
מורכב ../images/Emo5.gif

אם היא נכנסה להריון והפילה אז למה אתה לא רוצה ילד? אם היא הפילה הכי כדאי שיהיה לה עכשיו ילד מבחינה פסיכולוגית. לא מבינה מה קשור ההורים שלך/ה לנושא. אתם תגדלו את הילד הזה ולא סבא וסבתא. אני התחתנתי ורק אחרי 5 שנים החלטנו שהגיע הזמן להביא ילד. למדתי וסיימתי את התואר, ידעתי שלא אהיה מסוגלת גם לטפל בילד וגם ללמוד. מבחינת השיקול הכלכלי - זה היה הפחד הגדול שלי - איך נסתדר? אבל במהלך העשות שהיינו ביחד אף פעם לא היה זמן טוב עם רווחה כלכלית שהתאים להביא ילד - אז שנחכה לנצח? זה כמו בריכה עם מים קרים קופצים ואז רואים שמתרגלים ומסתדרים. וחוצמזה, ילד זו אכן ברכה וילד פותח את כל הדלתות האפשריות. ואם אתה לא במצב כלכלי קשה ביותר על סף פת לחם אז... קדימה!

tunalover

New member
בהחלט מורכב

לפי איך שזה נשמע, לאשתך בעיקר היה כאן משבר ציפיות מאוד גדול ולאחר ההפלה היא ציפתה כמובן מאליו שתנסו שוב להיכנס להריון והתשובה שלך כנראה מפחידה אותה מסיבות שבטח מובנות לך. אני מאמינה שאתה צריך לקנות כמה מוצרי פיקניק, לטגן כמה שניצלים ולצאת איתה לחיק הטבע. שם בשקט וביופי של לפני הקיץ, תשבו ותדברו. בלי לצעוק, בלי להאשים, המון פירגון ואמפתיה. שניכם לבד בלי לחץ משום מקום. תגדירו את זה "את צאת עשן לבן". נשמע קצת שאנטי שאנטי ונאיבי אבל תנסה להבין את הרעיון העיקרי כאן. מקווה שהאזניים והלב של שניכם יפתחו ויהיה טוב

קודם כל ../images/Emo24.gif

אני מכירה את המשפט הזה שכל ילד מביא את המזל שלו. זה נכון. אבל לא משהו שהייתי בונה עליו... מצד שני, אם תחכו שיהיה לכם כסף, יכול להיות שלא יהיו לכם ילדים. אני לא יודעת בני כמה אתם, כמה זמן יצאתם קודם וכו'. למה החלטתם לנסות ולהכנס להריון מיד אחרי החתונה? אילו השאלות הבסיסיות, אבל לפני הכל - אתה אוהב אותה? היא אוהבת אותך? הקשיים שאתה מתאר מאוד מאפיינים זוג צעיר. אני גם מבינה את הלחץ שההורים מפעילים עליה (מבינה אבל לא מקבלת). היא לקחה תיק והלכה כי אני מניחה שהיא בסערת רגשות. אני מקווה שהיא נרגעה קצת. תתקשר אליה ותגיד לה שאתה אוהב אותה ואתה רוצה לדבר איתה הערב בשקט. תסביר לה (בהנחה שהבנתי נכון
) שאתה רוצה ילדים אבל לא כרגע. בואו קחו חצי שנה ואז תחליטו. חבל להתגרש

yes1233

New member
אז ככה

תודה רבה על העצות וההבנה . בקשר להורים שלי הכוונה שאני כל הזמן נעזר בהם כלכלית בקניות וכל השאר וגם ככה הם לא חיים בעודף כסף אז עכשיו להגדיל את ההוצאות זה לא לעניין לפי דעתי מוצרי התינוקות הם לא מהזולים בימינו . דיברתי איתה ואמרתי לה שבערב שהיא תחזור מהעבודה נשב שנינו נדבר ונלבן את העיניינים ונגיע ביחד להחלטה היא הסכימה. בקשר להיריון מבחינה פסיכולוגית אז החתונה הגיעה בעקבות ההיריון היה מדובר על חתונה בנובמבר והקדמנו למרץ. בקשר לחצי שנה המתנה....הסברתי לה שזה לא שאני א רוצה ילדים אני מאוד רוצה אבל צריך להמתין טיפה שאני אדע בדיוק איפה אני עומד מבחינת השכר בעבודה החדשה במיוחד שהמשכורת שלה נמוכה ורוב ההוצאות הן אצלי אבל היא בדיעה ומאוד חזקה שאני לא רוצה ילדים וזה שאני אומר עוד חודש חודשיים זה רק מראה שאני מאוד מאוד לא רוצה ילדים . אמרתי לה שזה שהיא רוצה ילדים זה בסדר גם אני רוצה אבל למה חייב עכשיו ואם לא אז צריך להיפרד אז התשובה היחידה שקיבלתי הייתה :אני רוצה שננשה עכשיו אם לא בוא ניפרד לא מתאים לי . נו באמת זו תשובה . האהבה ביננו גדולה מאוד אבל כל המחלוקות מייאשות אותי וכבר אין לי כוחות . כל העול בבית מוטל עליי היא לא מנקה כי היא עייפה ואין לה כוח אני מבשל כי היא לא אוהבת את המטבח אני רץ לקניות אני עושה כביסות אם אני לא אוריד מהחבל כביסה או לא אקפל הכביסה יכולה להתייבש ולהישאר לנצח על החבל או על הספה . לא רק זה גם כשהיא לא מנקה ואני רגיל לנקות ולארגן את הבית אז אחרי שעות ספורות הכל מבולגן והכל מלוכלך שוב . הכל כל כך מורכב וכל כך מסובך שאני ממש מותש ועייף מהכל אנחנו בסה"כ בני 25 ואני מרגיש שיש לי צרות של גיל 50

tunalover

New member
מיותר להציע לך ייעוץ במצב גלגלי שכזה

אולי תנסה להיכנס לפורום ייעוץ זוגי ותראה מה הם יכולים לתת לך? כל העניין הזה של עול על צד אחד הם מוכרים מאוד ולפעמים אנחנו מוצאים את עצמינו "מחנכים" את הצד השני כי ככה אנחנו חושבים שצריך לתקן.

בדד1

New member
לא ראיתי בשום מקום

התיחסות לאהבה האם אתה אוהב אותה? כל מה שראיתי כאן זו התייחסות לכסף נכון זה הרבה אבל לא הכל

בדד1

New member
בעצם

בהודעה השניה שלך ראיתי אבל זה מאוד סתמי תשאל את עצמך בכנות אם אתה אוהב אותה

הקלות הבלתי נסבלת...

קורא אותך ודי נדהם... אתה אמרת...היא בורחת.. היא יוצאת..אתה אומר לה שזה הסוף.. לא ילד ולא מצב כלכלי זו הבעיה שלכם כרגע. יש לכם בעיה קשה בתקשורת בינכם. ויכוחים יהיו תמיד ואם לא תדעו לנהל משבר בצורה נכונה, על פי מה שקראתי, כדאי לכם להכין תיקים ליד הדלת.. והדלת שלכם תהיה סוג של דלת מסתובבת, בה כל שני וחמישי מישהו אחר עושה ברוגז והולך לישון אצל הוריו. הלוווווווווווווווווו ... תתעוררו שם. הילד כבודו במקומו מונח, אתם צעירים והחיים עוד לפניכם. תבדקו עם עצמכם, אפשרי עם מישהו חיצוני, אם אתם באמת ובתמים רוצים ומוכנים לחיות בזוגיות. עצוב. בכל מקרה.. בהצלחה.

רק שיר

New member
לדעתי

הבעיה היא התקשורת ביניכם ולא התלוש . לדעתי אתה מחפש סיבות גם על מנת להערים מכשולים במקום לנסות ולהיכנס להידברות יחד איתה אפשר להבין את מצבה הנפשי בשל הפלה- לדעתי יש לך הרבה אשם כאן

סלח לי, אבל אין לך מושג מה היא מרגישה

ואני בספק שאוכל להסביר, למרות שיודעת בדיוק מה עובר עליה. כל מה שהגוף והנפש רוצים זה הריון חדש. היא פוגשת ברחוב אישה בהריון ונחנקת (וכל העולם פתאום בהריון
). היא מקבלת הזמנה לברית ורוצה לברוח לאי בודד באותו רגע. כמובן ההורים הלוחצים מאד "עוזרים" להרגע. הכסף לא מעניין. הבית לא מעניין. כלום לא מעניין. היא לא אשמה, אין לה שליטה על זה. אתם יכולים לעבור את המשבר הזה יחד - או להפרד. אם תחליטו לרוץ לרבנות אחרי קושי ראשון בחייכם המשותפים כנראה הזוגיות שלכם לא שווה הרבה.

aviavram

New member
אז תחליט גבר אם אתה רוצה לחיות איתה או לא

זה מה שהיא רוצה נקודה אישה אופינית גם ברצונותיה כשהתחתנתה לא סיכמתם שלא יהיו ילדים אז אם אתה אוהב אותן לך איתה אם לא לך ממנה -חבל שהתחתנתה זה ממש לא מעניין מה היא מרגישה היא כנראה היתה נוהגת באופן דומה לו המצב היה הפוך אתה קצת זורק עלינו את חוסר יכולת ההחלטה שלך נכון קושי ראשון אבל קושי מהותי זה לא בחירת צימר מעץ או מלבנים כמו שמשהיא אמרה לי אתמול ישר הודעתי מוותר שיהיה מלבנים למרות שעץ לטעמי יותר רומנטי , טבעי,מריח, ..... זו דעתי הצנועה

yes1233

New member
יש ביננו

תקשורת אבל הבעיה היא שהיא מגיעה רק אחרי ויכוח סוער אחרי שהיא נרגעת וחושבת בהיגיון . ברור וזה נכון שהיא בחוץ ורואה נשים בהיריון זה עושה לא משהו גם לי זה עושה שאני רואה זוג בהיריון הולכים ברחוב זה צובט . אבל מבינים את המצב אתמול בעלילה הייתה לנו שיחה ארוכה והגענו לפיתרון היא הבינה שיש משהו בבקשה שלי והסכימה איתי . הפחד העיקרי שלה שאני אגיד לה גם בעוד חודשיים שאני רוצה עוד זמן וזה לא נכון כי גם אני עצמי רוצה ילד מי מתחתן בשביל לחיות לבד עם האישה? אחרי השיחה היא אמרה שהיא מצטערת על איך שהתנהגה ועל המילים שאמרה לי ואמרה שזה לא יקרה שוב . אמרתי לה תלמדי ממני לא להתעצבן להיות שקול בהכל בדיבור ובהתנהגות גם כשאת נמצאת בסערת רגשות והעצבים נמצאים לא בשמיים אלא בירח צריך להיות הגיוני ולחשוב טוב טוב לא חוכמה להשתולל ולבקש סליחה כח אם הייתי כמוך היינו נפרדים ואז הייתה מגיעה החרטה אבל כבר היה מאוחר ידי כי לא היינו ביחד וזה חבל.אני סולח לך כי אני אוהב אותך מאוד מאוד ואת יודעת את זה . לאחר ההפלה לא עזבתי אותה דקה הייתי צמוד אליה בבית שבועיים שלמים לא עבודה ולא כלום תמכתי עזרתי עשיתי הכל ריצות לקופ"ח וכל מה שצריך אין פעם אחת שחזרתי הבייתה בלי פרחים ומשהו מתוק דיברתי עודדתי ועשיתי כל מה שצריך לעשות כדי שתתמודדי עם מה שעברת אבל בבקשה ממך תחשבי בהיגיון תעזבי בצד את העצבים וכל הלחצים ותראי שאני צודק הכי נכון זה לחשוב בשיקול דעת ורק אז להחליט היא אמרה לי שאני צודק וזה נכון והלוואי שהייתה כמוני מבחינת החשיבה . אמרתי לה זה בסדר אני כאן תמיד לצידך תזרמי איתי והכל יהיה בסדר . סיימנו את השיחה היא נרגעה לגמרי אני הייתי שקט שהכל הסתדר ונרגע ומקווה שיהיה בדר ובזה נגמר הויכוח הסוער שלנו .

aviavram

New member
אחי העיקר היה סקס טוב חיבוק? נגמר מאכז באבל..

אבל לא ממש רק עד הפעם הבאה אם הצלחתם להגיע לכאלה טונים אחר זמן כה קצר יש בעיה אני במקומך לא היתי שוקט לך לטיפול איתה עכשיו למנוע את המשבר הבא שכן לטונים כאלה אסור להגיע ואם הגעתם הייתם על סף התהום או המשבר ובפעם הבאה משהוא אתה או היא \ יחליק לצד הלא נכון וכצעד בונה אמון נוסף תן לה לקרוא פה אבל לא פה כדי לא ממש לחשוף מה שאתה לא רוצה תוכל למשל להעתיק למקום חדש ולמחוק מזהים חשוב על זה מה אתן חושבות? סחוגית אייך ? ומתחילה מישן וטונה לוור .......................... שבת שלום

aviavram

New member
בשמו- כי זה בטח כרטיס ישן וסתם לא יצא לו

וחוץ מזה יש לו כרטיס מוכן ליום שאחרי סתם ולא הוגן= מרבית בני האנוש אם תסתכלי היטב לא מעדכנים כרטיסם חלק גם לא יודעים מה זה ואיך לעדכן

למעלה