שלום לכולכם - חדשה בפורום

• פותח הנושא imma
  • פורסם בתאריך

imma

New member
שלום לכולכם - חדשה בפורום ../images/Emo39.gif

אתחיל בקצת רקע אנחנו לא נשואים (לא דתית ולא אזרחית) אבל במערכת יחסים מחייבת כ-3 שנים, מגדלים באהבה את ילדנו בן ה-8 חודשים אז נכון שברגע שנולד ילד החיים משתנים לטוב ולפחות ושנינו היינו מודעים לזה. בהתחלה מאוד הקפדנו לשמור על הזוגיות שלנו גם בטירוף של החודשים הראשונים עם ילד ראשון אבל... אני מרגישה שאנחנו בכל זאת מאבדים את הביחד שלנו, שלא נשאר לנו הרבה ממה שהיה ומה שמחבר כרגע זה הילד והשיחה על מה שהוא עשה או לא, ומה אכל וכמה חייך (והוא מחייך הרבה
). והכי בעיה? שבן זוגי לא מרגיש את זה ולא חושב ככה. שהוא מאושר וטוב לו ואוהב כמו תמיד ואני מרגישה שאני הולכת לאיבוד. אז

adam33

New member
הרגשה אינטימית

אנו נוטים להאמין שהכל אמור להיות כפי שהכרנו על מי מנוחות באותה רמה של ריגוש ובעיקר מהר ועכשיו יש דברים ששניכם צריכים ללבן הרגשות שלך הן משהו יקר מפז בכך שאת מדברת עליהן בעוד הוא אינו חושב כך עלייך להביא אותו למקומך..להראות לו שבמקום שאת עומדת את מרגישה חיסרון מה מביא אותו להרגשת האושר? האם את נותנת לו את ההרגשה הזו? האם את מדברת איתו על כך שיש דברים טובים ויש דברים מזויפים? יש לך משהו יקר מפז וז האהבה אמנם בירידה קלה אבל הוא ואת אוהבים וזה המגשר בינכם אז לפני שיהיה מאוחר מדיי דברי איתו נסי אוליי ללכת לייעוץ לבד!!! זה ניתן לכי איתו אוליי לדברים ששניכם אוהבים אל תתני לרגשות שלך להוביל אותך לרחוק ממנו הוא אמור להפנים שמשהו בצד שלך קורה מאחל לך אהבה וחג שמח וגם חיוך לבן שלך

למה לדבר על זה?

מה את עשית השבוע/החודש בשביל האינטימיות? בשביל הביחד? בשביל עצמך? בשבילו? לעשות. לא לדבר על מה הוא מרגיש ואיך ןלמה. לעשות. דניאל

האם במקרה קראת לעצמך אממא?

כאשר נולד ילד יש שינוי גם בזוגיות מטבע הדברים. הילדון הוא בן 8 חודשים סה"כ. ברור שיש שינוי. האם את נשארת בבית איתו, ובן הזוג עובד? אפשר להבין את ההליכה לאיבוד במסגרת הביחד... אבל אם אני אגיד לך שזה זמני, וזה עובר, ואח"כ מתרגלים לילדון והמיקוד חוזר להיות בזוגיות, אם כי אחרת. אז-נכון שלא תאמיני לי עכשיו, מהמקום שבו את נמצאת? אפשרות אחרת היא ללכת לטיפול-את. כי הוא לא מרגיש שיש לו בעיה ויכול לעזור לך למקד את הצרכים שלך. ואם תבואי אל בן זוגך , עם הגדרות ספציפיות ולא אמירות עמומות,מהו האושר, והאם הזוגיות שלנו לא נפגעת כתוצאה מהילד, אלא: אני מבקשת שפעמיים בשבוע תבוא מוקדם, פעם אחת ,אני אלך לחברות שלי. ופעם שנייה נלך שנינו לאן שהוא .קבוע. או -אני הייתי רוצה שפעם בחצי שנה יהיה לנו סופשבוע שלי ושלך לבדנו. אלו דברים ממוקדים , שיהיה לו יותר קל להתייחס אליהם ולתחושות שלך.

למעלה