שלום לכולכם ומזל טוב על הפורום

טוויטי

New member
שלום לכולכם ומזל טוב על הפורום

היי ושבת שלום לכולם! קודם כל קבלו מזל טוב והצלחה לפורום
עכשיו אני אציג את עצמי קוראים לי יעל ואני אוהבת מחזות זמר לא ראיתי הרבה אבל מה שראיתי אהבתי.ביחוד את CATS
.עכשיו שאלה אליכם האם כולכם כאן שחקנים או משהו בסגנון והאם תסכימו לקבל אותי שאין לי לצערי כשרון משחק ושירה אבל אוהבת מחזות זמר או תתעלמו ותגידו לי שהפורום הוא רק לשחקנים וכאלה?.תודה רבה ולהתראות לכם! שבת מהנה לכולם!יעל.

ץץץץץ

New member
אהלן יעלי ../images/Emo24.gif

תגידי לי, נפלת על הראש? רובנו ממש לא שחקנים מקצועיים אלא רק חובבניים. במידה ואכן היינו מקצועיים, אני יכול לשער שהפורום הזה לא היה קיים ממספר סיבות: א. לא היה לנו על מה לקטר, על מה לבכות ועל מה לחלום.... ב. קרוב לוודאי שלא היה לנו זמן לתכנן פגישות עם פסנתר, לבחור את מי היינו רוצים לראות בתור ז´אן ולז´אן או להחליט איזה משרד הפקות יותר מוצלח. בכל אופן, את מוזמנת להצטרף בחום. ותביני, כולנו כאן מקווים להיות יום אחד שחקנים, ואם את לא בדיוק מרגישה כמונו, אין שום צורך להרגיש לא בנוח עם זה, שטויות. אז שוב ברוכה הבאה, תרגישי בבית...... ירון

אריאלי18

New member
איזה חמודה את...

לא...אנחנו לא כולנו שחקנים מקצועיים...אבל עוד כמה שנים התגובות בפורום הזה יעלו המון כסף...כי כולנו נהיה שחקנים בהוליווד... חבל לך על הזמן...בכל מקרה תרגישי בבית...אריאלי

למה רק לשחקנים?בכלל לא!אנחנו מאוד

חמים לאורחים!!(נכון?) חחחחחחחחח וולקאם,תרגישי בבית

למעלה