שלום לכווולם!

mc charm

New member
שלום לכווולם!

הי אני ליאור ו...אני מעריץ של מריה קארי אבל חוץ מזה אני מממת על קיילי! קניתי את הדיסק החדש שלה והוא ממש מושלם! אני הכי אוהב ממנו בינתיים את CHOCOLATE, OBSESSION

הו ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

תגיד ליאור יש לך דיסקים קודמים של קיילי?

p i n g o

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif../images/Emo137.gif

מקווים שתיהנה בפורום! ספר לנו קצת על ההיכרות שלך עם קיילי: איזה דיסקים עוד יש לך (כמו שסקייטי אמרה..)? איזה עוד שירים של קיילי אתה אוהב? איך הכרת את קיילי? וכו'..... גלישה נעימה

mc charm

New member
סליחה על התעלמות...

אמממ האמת שאין לי עוד דיסקים שלה אבל אני רוצה לקנות את האוסף שמעתי שהוא ממש טוב! אמממ האמת שההיכרות שלי עם קיילי היא די מוזרה, תמיד אהבתי שירים שלה אבל לא ממש קישרתי אותם לקיילי, אתם מבינים?...(אני קצת לא מובן) אבל תמיד היה לי במחשב שירים שלה כמו קונפייד אין מי ועוד כמה... אגב האוסף מומלץ?!

tatababa

New member
אני אישית לא אוהב את התקופה הזאת

שהאוסף מקבץ ככה שאני לא קנה מידה. יש תקופה שהאוסף מתיימר לכסות והיא תקופת ה DeConstruction שלה אבל באמת אין פה ייצוג מספק לדעתי. הייתי ממליץ על Hits+ במקום - הוא כולל את כל הסינגלים שלה בין השנים 94-98 וגם כל מיני שירים נדירים וכאלה שלא יצאו מאותה תקופה. אני מאוד אוהב את הדיסק הכי, שם הרבה מאוד אלבומי אולפן של קיילי בכיס הקטן (הכל לדעתי כמובן). Cheers xx

למעלה