שלום לכווולם

enicegirl

New member
שלום לכווולם ../images/Emo6.gif

אני לא יודעת אם חלקכם זוכר אותי, הייתי כאן כשהפורום נפתח ולא היו הרבה אנשים. רציתי לומר שמזמן לא הלכתי לרקוד סלסה (יצאתי עם בחור שלא אוהב לרקוד אז הייתי בשלבי גמילה ועכשיו חזרתי בגדול...) בכל מקרה, דבר שרציתי לשאול עוד כשהייתי בהתחלה: הסרט סלסה (האמריקאי) אני מתה עליו!! יש בו כמה שירים שמאוד מפורסמים בעולם המוסיקה, לא רק הלטינית ואני מ-ת-ה להשיג את השירים בדיסק. יש למישהו את השירים הללו?? יש לי את זה בתקליט "12 אבל זה ממש לא עוזר לי, יש אפשרות למישהו לעזור לי עם הורדת שירים או לצרוב לי??? אשמח מאוד!! (ושלום שחר
)

אפרתו'ששש../images/Emo24.gif

בטח שזוכרים אותך
ברוכה השבה..
בקשר לשירים מהסרט "סלסה"
לא ראיתי את הסרט הזה אז אני לא יוכל לעזור לך בזה.. אולי יש לענבר שירים מהסרט הזה..
ואולי גם תמונות
סתם..

enicegirl

New member
מי זאת ענבר?

אני רוצה שירים!!! פליז פליז פליזזזזזז!!! יש לי את הסרט בוידאו, אפשר לארגן איזו קומבינה לכל המעונין

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif גם אני חולה על הסרט והשירים

שבו: margarita(salsa saundtrack) - raulin puerto ricko - wilkins

salsa king

New member
רשימת השירים בפסקול

1. margarita - wilkins 2. chicos y chicas - mavis vagas davis 3. cali pachangero - grupo niche 4. your love- laura branigen 5. good lovin' - kenny ortega & chain reaction 6. under my skin - robby rosa 7. oye como va - tito puente 8. i know - marisela 9. spanish harlem - ben e . king 10. puerto rico - bobby caldwell, charlie palmieri, hawkins תהני

למעלה