שלום לכוווולם!

שלום לכוווולם!

אני לומד בי'ב ועושה עבודת בגרות בגרפיקה על עליסה בארץ הפלאות. עכשיו אני מחפש את המשמעות והפרשנות היותר פסיכודלית.. אל תפנו אותי לספרים כי אני לא אקנה במיוחד ואין לי תקציב לכך כרגע.. מה שאני מחפש זה מידע.. רצוי כמובן בעברית ומאמרים שונים לגבי המשמעויות השונות לעליסה בארץ הפלאות עם התייחסות נרחבת לאלמנט הפטרייה וכאלה... תודה. לילה טוב והזוי לכולנו.

grizelda

New member
../images/Emo187.gif

אין צורך לקנות- לך לספריה הקרובה, שב שעה ותסיים את הספר ללא תשלום. חפש את הספר עם הפרשנויות, כלומר- המוער. משמעות הפטריה- אין משמעות מובנת או מסויימת לפטריה. פשוט שהזחל יושב עליה ונותן לאליס לנגוס ממנה על מנת שתוכל לגדול/לקטון. אתה יכול לקשר את הפטריה למאכלים ולמשקאות השונים איתם היא מתנסה בשאר הסיפור. אני מבינה שהעבודה שלך נוגעת במובן הפסיכודלי של הספר. פשוט תקצין את החוויות שאליס חווה כאשר היא אוכלת את הפטריה/עוגיה/שותה מן המשקה. יש שיר ידוע ונורא יפה של jefferson air plane קוראים לו WHITE RABBIT זו להקה שעשתה מוסיקה פסיכודאלית וכמו כן גם השיר הזה. רוב המאמרים והמידע שיעזור לך נמצא באינטרנט באנגלית. אין הרבה מאמרים וכתבות רציניות שנכתבו/ תוגרמו לעברית. הכי הרבה מידע שאתה יכול לשאוב בעברית נמצא בספר המוער- באמת שכדאי לנסות לחפש אותו אצל מכרים, חברים, משפחה, ספריה... אם תרצה עוד עזרה אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

LittlePony

New member
../images/Emo41.gif

בדיוק גם אני מכינה עבודה בנושא לא בגרפיקה אבל באומנות, נושא דומה... התחלתי כבר תהליך של איסוף חומר על ההבטים הפסיכודלים ופסיכולוגים של הנושא, יש הרבה ספרים טובים בעברית כי הנושא של אליסה נלמד באוניברסטאות לפעמים. כל מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לספריה (אני ממליצה לך על המדיטק בחולון יש להם ממש ממש הרבה חומר והספריה ממוחשבת) ולבקש ספרים שעוסקים בהבט הפסיכולוגי של אליסה ופשוט לצלם את החומר

LittlePony

New member
כדאי לקרוא../images/Emo70.gif

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2809779,00.html למנהלת- מומלץ למאמרים

Lady Alice

New member
../images/Emo77.gif וולקאם^^

התכבד בכוס תה? | תה| 1.תוכל למצוא פרשנויות כאלה בתרגום המוער של אליס בארץ הפלאות 2.אני לא חושבת שיש ברשת מאמרים כמו שאתה מחפש *בעברית*

וואיי תודה על התגובות

והנכונות לעזור..:) אם למישהו יש עוד לינקים, מידע וכאלה שישים פה..:))

סתם כי גם אני למדתי במגמת

גרפיקה חשבתי אולי.. בכל אופן לא

למעלה