שלום לכוווולם - Type 1

לזר

New member
שלום לכוווולם - Type 1

אני לא חדש, אבל שוב איתכם. אני גם די לא בגילם של רב המשתתפים, אבל לא תוכלו להרגיש בזאת. אני זוכר את שוש10, כבוד השר, אמנון מרגלית. (רגע,רגע...) קיטיקט. יש עוד, יש, אבל לא הספיק לי הזמן לראות את כל החומר ההיסטורי. להזכיר רק שאני מחובר למשאבת מינימד 508 ודוגל ברעיונות משוגעים לגמרי. אחד מהם הוא האינדקס הגליקמי שעבורו דרוש לעבור כיתה ד' בהצלחה בחשבון. כמו כן גם בגילי המופלג אני זולל גלידה אוריגינל לפני הליכה של לפחות 40 דקות. זה לא מזיז לי את רמת הסוכר בכלל. טייפ 1 על משאבה יכול לאכול זאת בשקט, כי טייפ 2 מקנאים מאוד. לא לומר להם בבקשה. זהו. מקווה שהותיקים זוכרים. לא עדכתי יותר את האתר שלי, כי אין חדש אני בסדר. רק עשיתי לפני שבועיים מסע טירונות לזקנים של 20 ק"מ בין בית כמה לבית בבאר-שבע ב-5 שעות כולל ההפסקה. המון רדיו באוזניים וכל המשפחה היו בכוננות. 22 ק"מ ליתר דיוק ויש לי כבר נעליים אדומות וכובע ירוק. אני לא צונח כבר, אסור לי. אז, רק בריאות ולא לשכוח לחייך מדי פעם.. לזר - שם אמיתי

לזר

New member
כן, אני צימתי

בהזדמנות אספר יותר על כך. בינתיים אנו בסוכרת, שיהיה ערב טוב

לזר

New member
שיהיה בהצלחה בתפקידך החדש המכובד

בניהול הפורום הכי מתוק שיש

King of pain

New member
ברוך שובך ...

טוב לראות אותך שוב פה , וטוב עוד יותר לדעת שהכל בסדר ( במיוחד הבריאות ... ) . ספר קצת - איפה היית ומה עשית . תתחדש על הכומתה והנעליים , אגב - קבל ממני חיזוק חיובי נוסף וציון לשבח , על שהצלחת להאזין לרדיו במשך חמש שעות רצופות , ולא איבדת את החיוך ואת מצב הרוח ...
... סתיו נעים , והרבה בריאות וכושר , איזון ואושר .

לזר

New member
תודה, תודה

אני מצחצח אותן כל יום. ממשיך לשמור על כושר ומשקל יחסית לאינסולין. הפרופורציות חשובות. השנה אני מקדיש כולה לצילום, לאחר שסיימתי להעמיק במשאבה, סוכרת ואינסוליני. ההתנתקות חשובה, כי אחרי שנה אני מצפה להפתעות חדשות. אם אני כל הזמן בתוך, לא תיהנה לי הפתעות. אני לא אוהב לחיות בלי הפתעות. אני אוהב להוציא את המכסימום מהטכנולוגיה תוך כדי שימוש בה. ערב טוב

kvodhasar

New member
איזה כבוד

חח, אתה זוכר אותי?? אלא אם כן יש כאן מישהו אחר שהכינוי שלו זה "כבוד השר" מה המצב??

לזר

New member
בטח זוכר, כבודו

וכיצד שלא אזכור. השם מתחבר עם השחקן המוכשר מהתוכנית של שמעון מערוץ 2 רק בריאות

לזר

New member
איך אפשר? לא ידעתי!!!

דובדבן
בטח שאני זוכר. היום בבוקר היו לי צילומים בלווה ריקה ליד דימונה. חוות סברס אורלי אכלתי המון מהפרי הנהדר הזהץ אביא לכם צילום בקרוב

לזר

New member
תראו מה אני לומד מהאלון שקבלתי

בחוות צברי אורלי: תרומת ענפי הצבר לבריאות האדם ממחקרים של פרופ' דונלד א. מאוניברסיטת קינגסוויל -טקסס: העלים ופרי הצבר מהווים מזון חשוב בתרומתו לתזונת האדם ובריאותו. אכילתם כירק טרי, קלוי או מעובד סייעה לטיפול בסכרת על הנבדקים, גרמה למיעוט סוכר בדם, הפרלפדמיה, להורדת מידת הכולבטרול, טריגליצרידים, גלוקוזה בדם ושיפור ברמת האינסולין. הצבר מסייע בטיפול במשקל יתר, יש בו מרכיבים הסמייעים לפעילות תקינה של בלוטת הערמונית אצל גברים ומערכות השתן אצל נשים בגילאים מבוגרים. הציטוט מילה במילה

kvodhasar

New member
חחח

קוראים לי לארה, אני בת 16 מת"א, דווקא די רציתי לשנות את הכינוי אבל לא ידעתי למה, אז נשארתי איתו כבר, חח

לזר

New member
לארה. שם יפה

יופי. עכשיו אנו מכירים. אני לא נוהג בדרך כלל לעיין בכרטיס האישי של המשתתפים בפורום, אבל אין כמו לומר את זה ישר.

למעלה