שלום לכווווולם!!!

roler22

New member
שלום לכווווולם!!!

אני חדש פה. ואני מת כבר לרכב ביחד עם הקבוצה. אבל יש בעיה אחת קטנה: אני לא יודע לרכב/להחליק (מה אומרים???)

masterform

New member
אומרים תודה ../images/Emo6.gif

לא יודע להחליק... זה לא בעיה, לומדים. כולם מתחילים איפהשהו, תתחיל בללכת לספורטק, תסתכל על איך מתחילים אחרים מתאמנים ותנסה בעצמך. בסוף כולם לומדים.

yoman321

New member
מה תודה?

תתפשט!
חחחחחחח

היי! גם אני חדשה כאן!

אני מחליקה על רולר ביליידס כבר שנה או יותר אפילו... אבל עד עכשיו אני נוסעת רק פלאט... אני לא קופצת מרמפות ולא עולה על מעקות... אני כן קופצת על מדרכות ודברים קטנים כאלה... חחח... התחלתי להחליק כי אני מאוד מאוד אוהבת החלקה על הקרח.... אז... נעים מאוד! רציתי ללמוד לנסוע הפוך... יש עצות ממישהו?

masterform

New member
רעיונות

אם את רוצה לנסוע הפוך כדי שתהיה לך קסדה עם גלגלים, ושיווי משקל מדהים שיאפשר לך לעמוד על הראש עם גלגלים
אבל אם את מתכוונת לנסוע אחורה, פשוט תתאמני על זה, הכל מתחיל מאימון. תשמרי על משקל הגוף קדימה כך שבמקרה של נפילה תפלי על המגינים. התנועות של הרגליים אמורות להיות די דומות לאותן התנועות של נסיעה קדימה, רק הפוך. תסתכלי איך אנשים עושים את זה בספורטק, זה תמיד עוזר. את גם יכולה לשאול אותם

yoman321

New member
../images/Emo123.gif

די כבר עם התשובה הזאת "תגיעי לספורטק תשאלי אנשים..." דבר ראשון תלמדי להתחיל לנסוע אחורה מעמידה, זה נורא קשה אבל עוזר אח"כ העיקרון של זה נורא פשוט , דוחפים עם האדג' (צד של הגלגל) החיצוני בצורה הפוכה מדחיפה קדימה ואז חוזרים על הפעולה עם הרגל השניה (אפשר גם לצייר שמניות עם שני הרגליים במקביל- יותר קל בהתחלה) כדי לשמור על יציבות את צריכה להשעין את הגוף אחורה (עם כיוון הנסיעה ) שזה קצת קשה כי באופן טבעי את שולחת את הגוף קדימה ברגע שתצליחי לפתח מהירות ויציבות בצורה הזאת תתחילי לנסות לעבור מנסיעה קדימה לאחורה ולהפך כדי לשנות את כיוון הנסיעה תוך כדי נסיעה יש מספר טכניקות 1. קפיצה עם רגליים מקבילות 2.עליה על הגלגלים הקדמיים וסיבוב מהיר 3. רגל רודפת רגל (חצי שושנה) 4. עצירה בסיבוב אם את לא מצליחה משהו מ4 אלה תשאלי פה וננסה להסביר לך בכל מקרה , כל דבר יותר קל ללמוד כשמדגימים ומסבירים נקודתית ונותנים דגשים ספציפיים ומתקנים טכניקה שגוייה, הדרך לקבל את כל זה זה לשאול בספורטק

למעלה