שלום לכווווולם

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

m.n

New member
שלום לכווווולם

רק אתמול מישהו בשם רון המליץ לי על הפורום הזה בינתיים ביליתי פה וקראתי את כל ההודעות ועכשיו החלטתי לעשות את זה רשמי ולהציג את עצמי: קוראים לי מרינה אני בת 15 מראשון כל חיי שנאתי מוסיקה שחורה אבל מאז שהתגלגל לידי "האור מציון" של סאבלימינל אני לא מפסיקה לשמוע היפ הופ! התמכרתי לסאבלימינל בגלל המסר והמילים לאט לאט התחלתי לשמוע היפ הופ ישראלי וכל מני פריסטיילים שהורדתי וממש ממש אהבתי את זה! כעיקרון אני שומעת היפ הופ ישראלי רק חודש בערך וסאבלימינל משהו כמו חצי שנה לכן אני מבקשת שתעזרו לי להתמצא בעניין... מי רוצה ליצור איתי קשר מספר האיי סי קיו שלי הוא :34115711 ב-
מרינה

BIGO-G

New member
ברוכים הבאים

לא ששנאת מוזיקה שחורה, פשוט לא הכרת מה זה. האור מציון אלבום לא רע בכלל של ראפר מצוין... יש עוד הרבה מאוד לשמוע בארץ ובעולם. תהני ביגו

m.n

New member
תודה

ואני אודה לך אם תמליץ לי על כמה שירים או להקות ששווה לשמוע

ken kaniff

New member
המלצות

TN - הטובים מתים צעירים, עולם אכזר, פושעים חפים מפשע בויאקה - מסיבויאקה, קונטרה דיכאון באיאן - שנת נמר מחו"ל: Nate Dogg - high come down Aaliyah - we need a resolution P Diddy - Bad boy for life Jagged edge & Nelly - where the party at Nate dogg & Ludacris - Area codes Alicia Keys - Fallin Foxy Brown - Hood scriptures Redman - Let´s Get dirty ליאור

BIGO-G

New member
וואי אפשר להתפלץ מכמה המלצות במקום

אני פשוט אגיד לך לפתוח ת´רדיו ולהקשיב ל2 תוכניות הרדיו הטובות ביותר שיש כיום ברדיו. מוזיקה שחורה היום! עם מומי לוי, ימי שישי(היום) ב88 אף אם מ23:00-01:00 ועסק שחור עם לירון תאני וקוואמי דה לה פוקס(יחזור עוד כמה זמן לשידור רציף) בגלגל"צ ב91.8 בימי חמישי בין השעות 00:00-02:00 סביר להניח שכבר את שומעת את התוכניות המשובחות האלה אבל שיהיה אולי ולא. ביגו

BoR|S

New member
אל תדאגי...

את תתאקלמי, כולם מתאקלמים בסופו של דבר, חבל שחלק מאיתנו יזדקקו לטיפול פסיכיאטרי אחרי הפורום הזה, טוב מה שלעשות, חלק מאיתנו כבר זקוק לטיפול כזה (אני מן הסתם - סתכלו בפרטים שלי בתפוז). בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה