שלום לכווווולם

שלום לכווווולם

נתתי לה גט ובעזרת השם עוד כחצי שנה תזכרי מיכל הורייה יתנו לה חזרה בית משוגעים ( עד ה21/10/2010) שכן הודתה בפיגו ר העו"סית הודתה וכן הודתה בטוברוס סקלרוזיס הכתובת על הקיר הורייה בעזרת השם יחזירו את בקשת האפוטרופסות מה 21/10/2003 וכיוון שאני כבר גרוש ואהיה ידוע בציבור 3 חודשים לא אוכל לייצגה ואז הורייה יקחו עליה אפוטרופסות על גופה ורכושה אני במשפטי אמשיך ואערער למחוזי מיכל לא נכנעתי יכולתי בקשה לעיכוב ליכים וערעור ברבני הגדול אבל אני חששתי שהיא תחזור ותעליל עלי עלילות של בית סוהר ( שנה שנתייןם בפנים תלונות שווא )

נפתחה בפניך שעת כושר ואולי גם שעת רצון

ראשית, אני שמחה שאתה כעת אדם חופשי. אינני חושבת שנכנעת אלא שהערכת מחדש את מצבך וקיבלת החלטה שונה מאשר קודם. זה הכול. לפי דעתי, מצבך המשפטי והסיכויים שלך כעת לקבל את הילדה הרבה יותר גבוהים מאשר לפני הגט. ואפרש את דבריי: בהנחה שהוריה אכן מתכוונים לפעול להגדרה ולהכרזה על בתם, היא גרושתך הטריה, כבעלת פיגור ואף לאשפז אותה, אתה תיוותר ההורה היחיד הכשיר להיות משמורן. לך כאב יש עדיפות על פני הוריה. רק עשה לי טובה ונהל את המאבק המשפטי שלך בצורה נכונה. אני רואה אנשים נפגעי רווחה שהמקרה שלהם שקוף וברור לנגד עיניי וברורות לי כל הטעויות שעשו ומה נדרש מהם לעשות כדי לתקן או למזער את הנזק, אבל אותם אנשים שבויים בטקטיקה שגויה והמשיכו לסבך את המקרה שלהם, אפילו כאן בפורום, התנהלות שמרחיקה את קבלת המשמורת על הילדים או אפילו גורמת לאובדן סיכוי לקבלם. הדרך שלך מעתה ואילך היא להראות שאתה אב נורמטיבי שרוצה (זה ברור) וגם מסוגל לגדל את בתו וגם אין לו בעיה להפגיש בין הבת לבין אמה ואפילו סבה וסבתה מצד אמה (עם כל הכאב והרצון לנקום). זה צריך לבוא לידי ביטוי בהתבטאויות שלך, בשיחות שלך עם פקידות הסעד וגם בדיונים בבית המשפט, שכך יתרשמו ממך. במקביל, יש להגיש בקשה לבית המשפט למשמורת. ככל שתפעל מהר יותר ובנחישות כך תגדיל את הסיכויים להצליח.

תודה מיכל

תראי לא טעיתי גם בכניסתי לכלא כי בסופו של יום חלומו של כול ילד הוא שהוריו יחזרו ויום אחד בתי תישאל אבא למה נפרדתם אני יוכל ( שתדע לקרוא ולהבין בערך גיל 10 ) שאבא על מנת לשמור על הזוגיות אפילו נכנס לכלא !!!!!! אהבתי אותה והגנתי עליה עכשיו אני והיא הולכים לערעור במחוזי ולמסוגלות הורית ובמקביל פריסת חוב מזונות ע"י בית המשפט ותביעה להקטנת מזונות דבר שיותיר אותי עם סכום של כ3000 ש"ח לחודש עד למשמורת אין לי כוונה לנקום ולשנוא אותם אבל על תמונותיהם ושימוש בשמה של משי שוב בדה-מרקר הם ישלמו אזרחית ובשל חששי לגורלה סידורי הראייה איתם יהיה בפיקוח ולגבי פקידת הסעד מטולה אני מקווה שמבקר המדינה ייתן את דעתו והשופטים יאמרו את דברם ולסיכום מחר כוווווווולם מוזמנים לדיון בבית משפט לתביעות קטנות רחוב ויצמן 1 בשעה 10:30 נגד שימוש בתינוקות לקידום מכירות הציבור מוזמן וזה דיון פתוח לציבור הרחב

למעלה