שלום לך !!

OVADLT

New member
שלום לך !!

אני רוצה לבדוק לגבי מערכת היחסים ביני לבין בעלי כרגע אנחנו פרודים מזה שבועיים והוא בקושי מדבר איתי וטוען שלא אוהב אותי יותר ומצד שני צריך זמן לחשוב איך הרונים עובדים מה אני אמורה לעשות כדי לדעת מה מצבנו ? כמה רונים בוחרים? ואם אפשר לבדוק לגבי מערכת היחסים שלנו דרך הרונים? נא עזרתך

שואלים שאלה

בוחרים שלושה רונים ומחכים לתשובה. זה יכול לקחת יומיים שלושה עד שמקבלים תשובה לפעמים... בכל אופן ניראה לי שלכל היותר שלושה ימים. תבחרי רונים ותשאלי את השאלה שלך...

OVADLT

New member
לעומר שלום נא עזרתך!!

אני בת 30 נשואה+1 אני ובעלי פרודים מזה שבועיים ניסתי לדבר איתו על חזרה הוא מבחינתו טוען שאינו אוהב אותי ולא מתגעגע מה שמאוד קשה לי להאמין אחרי שיחה של שעה בסיום השיחה שלנו הבטיח שיחשוב ויעדכן אותי מה יחליט מאז היה התפתחויות ונפגשנו שלשום והרגשתי שהוא אוהב שביקשתי שיחבק אותי הוא מעך אותי ןישבנו ודיברנו והוא אמר שהוא עדיין לא סגור על עצמו וצריך לחשוב והזמין אותי להורים שלו בשישי? השאלה שלי בעצם אם יש לנו סיכוי לחזרה ואם הוא עדיים אוהב אותי ? בחרתי שלושה רונים: גבו אורוז ת'יוואז מה זה אומר בבקשה?

אוקיי...

מה שבטוח הוא, שבעלך באמצע של מסע, שבמהלכו הוא צריך לעשות שינויים. מכאן, לא ברור מה קורה בסוף המסע הזה ולא ברור אם תחזרו. מה שכן, עולה השאלה - מה קורה איתו, מבחינת תחושת הבית שלו? האם הוא מרגיש שהבית שיש לו היום, איתך, זה מה שהוא תמיד רצה? אני מקבלת את התחושה, שהוא מאוכזב ממשהו וזה פוגע לו בתחושת המוגנות. הוא מרגיש לא מוגן, או אולי הוא מרגיש שאת חזקה מדיי בשבילו... שהוא לא מספיק גבר... אני מציעה לתת לו את הספייס ועם זאת, לתת לו להרגיש איזה גבר הוא. אבל ביחד עם זאת, לקחת בחשבון שיכול להיות שהוא לא ירצה לחזור, ולעבוד גם על האגו שלך ועל האפשרויות, על שיקום במידה ותיפרדו באמת... הצלחה...

OVADLT

New member
לעומר שאלה אחרונה ?

אנחנו גרנו אצל ההורים שלי והיה לנו מאוד קשה יחד בלי פרטיות וספייס הוא נהיה מגעיל והיה לי קשה להתמודד איתו. כרגע מאז השאלה אנחנו בקשר יומיומי הוא סוף סוף אמר לי שהוא מאוד רוצה לראות אותי ורוצה ששבוע הבא ניפגש לבד שנינו בשביל לנסות לתקן השאלה שלי האם יש שינוי מבחינת רגש שלו ויש ניצוץ חדש של תקווה אז בחרתי שוב 3 רונים נא עזרתך ? וונג'ו ראיד'ו ג'רה

תקשיבי

את יודעת לפניו מה את רוצה, ואני מקבלת שיהיה טעות להתקרב אליו כרגע. נכון יהיה לתת לו "להתבשל" נגיד שבוע או שבועיים, ורק אחר כך לאפשר התקרבות - וגם אז, ביוזמתו. אני בטוחה שגם לך לא היה אופטימאלי לגור אצל ההורים, אבל לפעמים עושים מה שצריך לעשות. אני רואה שיש סיכוי שאתם תצליחו לבנות משהו טוב מהסערה הזו, לחזור להיות ביחד. רק קחי את הזמן באמת, כי מה שבא בקלות הולך בקלות. תחשבי על הזוגיות כמו על זרע ששתלת, וצריך לצמוח בזמן שלו ובלי לחץ... הצלחה!

OVADLT

New member
לעומר שאלה נוספת

נתתי לו כבר לפני שיצרתי קשר להתבשל בדייסה שלו מזה שבוע וחצי ואח"כ יצרתי קשר דיברנו אמרתי שאני מוכנה לעזטר לסדר את הקשר נפגשנו הוא הזמין אותי להורים שלו בערב שישי מיוזמתו ואח"כ גם ביקש להיפגש בשבת ואכן נפגשנו הלכנו יחד לסרט היה כיף כמו בפגישה הראשונה שלנו הרגשתי אהבה מצדו למרות שהוא לא אומר אני רואה מבחינתו אהבה הוא מתרקשר מתעניין נפגשים אני משתלדת לא ללחוץ ולא להיפגש כל יום אלא ללכת לאט לאט השאלה אם את רואה אצלו אהבה אם יש לו רגש אליי או יותר נכון אם הרגש נבנה מחדש אצלו? האם זה נכון מה שאני עושה להפגש לא כל יום את יודעת להדליק את הניצוץ חזרה לאט לאט אני יוזמת אבל נותנת גם לו בשבת הוא יזם את הפגישה אניעזרתי אח"כ כמובן שקבענו אבל היה ממש כמו הדלקת ניצוץ הרגשתי שהוא אוהב ונמשך השאלה אם אני לא טועה כי אני רוצה להרגיש ככה? שאלתי האם בעלי אוהב אותי? האגאלאז ת'יוואז אות'ילה הפעם זו שאלה אחרונה את רואה רגש מצידו? רצון להיות איתי?

למעלה