שלום לך....

סנדייז

New member
שלום לך....

אני חדשה כאן בפורום.וממה שקראתי אשמח להיות כאן. ולשאלתי:מול הכניסה לבית יש מדרגות ובסופן חלון. א.רואים את החלון מדלת הכניסה. ב.אין שם וילון. שאלותיי:מה קורא לאנרגית הבית?האם היא יוצאת? ואם כן,מה את ממליצה לי לעשות? כנל לגביי חדר השינה שלי,יש לי מול דלת הכניסה לחדר דלת-חלון גדול שיוצא למרפסת קטנה.שוב האם זה בסדר?אם לא,מה את ממליצה לעשות.
דרורה

יטבת

New member
דלת מול חלון

תמיד צריך לראות את המקום באופן ספציפי. אבל, בד"כ אם יש דלת מול חלון האנרגיה בד"כ נכנסת בפתח אחד, עוברת מהר ויוצאת מהפתח השני. אם את מרגישה שיש בריחת אנרגיה ויש אפשרות, תלי וילון על החלון.

yaeliru

New member
מדרגות מול דלת כניסה

שאלה: האם המדרגות נמצאות בדיוק מול הכניסה? מצב כזה הוא מאד לא מומלץ כיון שהוא גורם לזרימת אנרגיה לא תקינת בין קומות הבית ועשוי להביא לחולי וחוסר אנרגיה. במקרה כזה, צריך לשים איזשהו חוצץ מול גרם המדרגות: וילון חרוזים, קריסטל, פעמוני רוח, עציץ גדול תאורה בולטת ועוד. מקווה שעזרתי, יום נעים יעל

סנדייז

New member
יעל תודה לך.ולשאלתך......

כן המדרגות ממש מול הכניסה.יש כמה מדרגות וולאחר מכן יש פניה ועוד מדרגות שעולות לקומה למעלה. לא כל כך הבנתי את ההמלצות שלך. קריסטל,פעמוניי רוח,תאורה בולטת שיורדים מהתקרה? באיזה אורך הם צריכים להיות? תודה

למעלה