שלום לך אני מקווה שאת קוראת את ההודעה אני מקווה שאת.. אני מקווה ש.. אני באמת.
א אףאחד New member 17/5/02 #1 שלום לך אני מקווה שאת קוראת את ההודעה אני מקווה שאת.. אני מקווה ש.. אני באמת.
ג גחלילית זוהרת New member 18/5/02 #2 שלום לך אףאחד ברוך הבא לפורום שלנו! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף חם ואני מקווה בשבילך שהיא קוראת ו... שולחת לך שקית של כוכבי תקווה רק טוב!!!
שלום לך אףאחד ברוך הבא לפורום שלנו! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף חם ואני מקווה בשבילך שהיא קוראת ו... שולחת לך שקית של כוכבי תקווה רק טוב!!!
י יודע ש... New member 19/5/02 #3 שלום גם לך הגעת למקום הנכון שבוע טוב והיא בטח קוראת (מי היא???)סתם סקרן
ר רקדנית הרוח... New member 20/5/02 #4 סליחה שאני מתפרצת... אבל זאת הודעה כללית כזאת או שכיוונת אותה למישהי ספציפית..? (אליי למשל....? ) אני קראתי את ההודעה, סתם שתדע (=יפה לי?)
סליחה שאני מתפרצת... אבל זאת הודעה כללית כזאת או שכיוונת אותה למישהי ספציפית..? (אליי למשל....? ) אני קראתי את ההודעה, סתם שתדע (=יפה לי?)
י יודע ש... New member 20/5/02 #5 קדנית הקפה והרוח שלום שלום לך פייייי כמה זמן לא היית כאן אז אפשר קפה??ה
ר רקדנית הרוח... New member 20/5/02 #7 אוללה יא יודע... היה לי וירוס, ממש קטלני.. ניצלתי בנס! והנה אני כאן...זוהרת כתמיד. ובטח גם לך שבוע נפלא...שיהיה מאושר ככל האפשר
אוללה יא יודע... היה לי וירוס, ממש קטלני.. ניצלתי בנס! והנה אני כאן...זוהרת כתמיד. ובטח גם לך שבוע נפלא...שיהיה מאושר ככל האפשר