שלום לך רותי....

mebulbalit

New member
שלום לך רותי....

במקרה או שלא... התוודעתי לפורום הנחמד הזה, אשמח מאוד אם אוכל לשתף אותך בהרגשותי ולקבל דעתך. אני ובעלי עברנו משבר לא קל ביחסים ביננו לפני כ-5 שנים לא התגרשנו, אך עדיין חיים ביחד לא כזוג רגיל מכל הבחינות אני מרגישה שמשהו מת בתוכי, חסרת רגש לחלוטין, היחסים כמעט פורמלים יודעת שכל רגע שאני פה (בזוגיות) זה בזבוז אחד גדול. אין לי אהבה, לעיתים יצא לי לחשוב ביני לבין עצמי על גלגולנו הקודם ואני מרגישה שהיינו אם וילד, החיבור הזה ביננו לא ברור לא מובן, אין אהבה, אין כבוד, אין הערכה גם אם אשתדל זה לא יוצא בלתי אפשרי. מה עושים כדי לצאת מהמעגל הזה שמעכיר על חיי, למה אני לא מסוגלת לקום ולעשות את הצעד הזה למרות שיודעת שחיי יהיו הרבה יותר נינוחים ושלווים למה????????? אשמח לקבל תגובתך, תודה רבה.

רותי 11

New member
mebulbalit יקרה ../images/Emo140.gif

ראשית אני אתחיל איתך עם טיפ קטן אולי כדאי שתשני את הניק שלך - מבולבלת - למשהו יותר יציב. כי הניק שלנו מעיד על עצמנו וגם אנחנו מקבעים את הדברים ולא מומלץ לקבע בלבול. ציינת שאת חשה שמשהו בתוכך מת, אני מקבלת שחסרה לך אש - ואני אסביר מה הכוונה, כולנו בנויים מארבעת היסודות, אש, מים, אוויר, אדמה, אצלך כיום בגלל המצב יסוד האש נמצא בחוסר, יסוד האש אחראי על הבריאות שלנו היצירה שלנו על החיות שלנו .כדי להחזיר את זה את צריכה להתחיל למלא את עצמך באש, את זה אפשר לעשות דרך זה שתלבשי הרבה אדום תקיפי את עצמך באדום (זה הצבע של היסוד) להקיף את עצמך את הגוף הפיזי באור אדום תזמני לך אור אדום מהאינסוף (היקום) ותעטפי את הגוף שלך, אני נותת לך כלים או דרכים זמינות כדי שתוכלי לעזור לעצמך, פשוט כי אין לך כלים אחרים, תתחילי לעלשות שינויים בחיים, תתחילי בשינויים יומיומיים, אפילו לשנות את הריהוט בחדר שלך בבית שלך, פשוט להתחיל להזיז דברים כדי להתחיל להניע את החיים שלך, את פשוט נמצאת במצב של קיפאון, ורק תנועה יכולה לשנות את זה. ועכשיו לעניין הזה שאת חוששת לצאת לחיים, ומה הסיבה לכך (מעבר למה שאמרתי עד עכשיו) אני רואה אותך במאהל באחת ממדינות ערב, אני רואה אותך אישה, ושם כמו שאת יודעת אין באמת זכויות לאישה, אישה הייתה אמורה לספוג הכל ולשתוק, מה שאת לא היית הייתה לך בעיה רצינית עם זה אני רואה שאת סובלת בתוך הזוגיות הזאת, באיזשהו שלב את מנסה לברוח מהחיים האלה, כי היה לך בעל מאוד מתעלל, מעבר לכך שהוא לקח מספר נשים וכזה הוא ממש היה רודה עבדים והוא היה אלים ולך נמאס והעדפת לברוח רחוק ממנו לחיות מנדבות ולא להמשיך לחיות איתו, (מרגיש לי שבעלך הנוכחי הוא בעלך משם) אני רואה אותך בורחת אבל את לא מגיעה רחוק, את נתפסת ונהרגת. זה הפחד בעצם שמשתק אותך היום

mebulbalit

New member
וואי וואי רותי אני בהלם!

כל שאמרת נכון מאוד. ולא רק זה כשאני ובעלי רבים אני כל הזמן מטיחה בפניו שהוא מתנהג כמו אדם הקדמון, פרמיטיבי ועתיק, לא פעם אמרתי לו היית צריך להתחתן עם ערביה שתשב בבית ותהיה שפוטה שלך. לגבי הנשים, יש מצב!!!!!!!! אז איך בכל זאת אני יכולה להתגבר על הפחד הזה וכן לצאת לחיים? לנשום לרווחה! אני רוצה מאוד. אש, כולי אש, אבל אין מי או מה שיצית,
ואני מתלוננת שחסר לי עניין בחיים. אני מודה לך מאוד שהתייחסת להודעתי, תודה תודה תודה.

רותי 11

New member
מתוקה את היחידה

שיכולה להצית את האש שלך תתחילי עם אש החיים ואמרתי לך איך לעשות את זה כדי לשחרר את אותו קטע שתופס אותך עם בעלך את יכולה לעשות את בשני דרכים (בכל אופן לנסות) ככל שתהיי החלטית בזה תצליחי 1. לבקש לפני השינה מההדרכה הישירה שלך ומנשמת האם שלך להגיע למקור הבעיה ואת יכולה לבחור איזה בעיה שאת רוצה ולפתור את זה בזמן השינה. 2. לתקשר עם ה - ד.נ.א. שלך וזה ממש לא הזוי, שם נמצאים כל הזכרונות שלנו ה-ד.נ.א. שלנו ה תת המודע שלנו, ופשוט לומר שאת משחררת מה-ד.נ.א. שלך את מה שחוסם אותך או מפריע לך או מונע ממך לעשות משהו - לשחרר את הזכרון שנמתי שמפריע לך וכאן שוב את יכולה לבחור נושא שאת רוצה מומלץ לעשות את שני הדברים למשך מספר ימים לפחות לשבוע עד שרואים תוצאות או מרגישים אותם, וכל פעם להתמקד בנושא אחד.

למעלה