שלום לך, עינת

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך

apk

New member
שלום לך, עינת ../images/Emo13.gif

טוב, אני רואה שההודעה האחרונה הייתה מזמן, אז אולי הפורום כבר לא פעיל. בכל זאת אנסה. מה תוכלי לאמר לי על: אני עצמי - ענת (ענתי) פז קוטלר 8 ביולי 1963 בעלי - אליעזר (אלי) קוטלר 6 בדצמבר 1959 בתי - שירילי קוטלר 27 בספטמבר 2001 אמי - אפרת פולק 27 ביוני 1940 אחותי - קרן סנדמן (או פז סנדמן) 16 בנובמבר 1968 גיסי - אריה (ארי) סנדמן 15 באוקטובר 1959 אני מתעניינת בעיקר במה שקשור בריאות ובפרנסה, ולגבי עצמי גם בקשר להרחבת המשפחה תודה לך מראש

עינת

New member
apk היי ../images/Emo39.gif

רואה גם רואה אך מרוב עומס לוקח לי זמן להשיב שהרי כל תשובה שאני עונה צרכה לפני כן לעבור ניתוח. לגבי בקשתך צר לי אבל מה שאת מבקשת לא ינתן לך במסגרת הפורום,הרי זה אינו תחליף ליעוץ אישי.אני עונה בשמחה לשאלה אבל קצת הגזמת בבקשתך.
שפע ו
עינת

apk

New member
אין בעיה ותודה

פשוט אני טיפונת מתענינת בנושא, לא ידעתי מה נכון ומה לא בפורום שכזה. אני לא מחפשת יעוץ מקצועי אלא כזה שהוא בגבול שבין מקצועי לבין שעשוע, כך שאם אוכל שיענו לי מבלי שאתאמץ על הכיפק, אם לא זה לא סוף העולם. בכל מקרה חייב להיות ברור שאת היא שקובעת את הכללים ואני או שהולכת על פיהם או שמוותרת. אז בגלל שמטרתי היא כפי שציינתי, אני פשוט מסירה את בקשתי. אולי תשובה ברמה שמעניינת אותי (חוזרת ואומרת, לא ממש מקצועית) אוכל להוציא לבד מהספרות שוב תודה

למעלה