שלום לך עומר....

usa45

New member
שלום לך עומר....

שלום רב פעם ראשונה בפורום הזה קראתי על הרונים נשמע מאוד מענין אך לצערי הרב לא הצלחתי להבין איך עושים פה פריסה יש רק בתפריט לפתיחת רון אחד סליחה על הבורות שבוע טוב

נכון...

את התהליך הזה פשוט עושים שלוש פעמים
או שבוחרים מדף "רון רון וסגולותיו" שלושה סמלים שאני מרגישה חיבור אליהם.

usa45

New member
תודה עומר ...ואני מנסה../images/Emo13.gif

אמנם אני יודעת שאין לשאול שאלה מסוימת יותר מפעם אחת אבל האתר הזה מענין מאוד ורציתי לראות איך הולך כאן אז לפי איך שהחברה כאן עושים מוצאים רק 3 רונים נכון? אז ככה האם עשוי להתפתח קשר רומנטי עם X ? יצאו לי הרוניםהבאים hagalaz-המשמעות של הרון הזה נראת מה זה מפחידה
( ehwaz-זה כבר נשמע יותר נורמלי
) manaaz אז? מה הסיפור שהרונים האלה מספרים על הקשר עם הגבר הזה שרק הכרתי? בתודה מראש נ.ב הבנתי שאת בהריון אז שיהיה בשעה טובה ותשמרי על עצמך אורחת מארהב

אוקיי...

ניראה שבזמן הקרוב המערכת יחסים שלך איתו לא תתפתח לשביעות רצונך, יש סימנים של "תקיעות", של משהו שלא זורם. ניראה שכרגע עניין חברתי הוא מאוד חשוב לך, להרגיש ביחד, או לקבל אהבה וחיבה מהסביבה שלך... הרונים מייעצים לך להתבונן בזה, לחשוב על זה. אני לא יודעת לאיזה מסקנות תגיעי, אבל אני יכולה לספר לך, שאני קיבלתי מסר דומה בשבוע שעבר, ויצא שאני מתבוננת עכשיו בקושי שלי להיות עצמאית, בצורך שלי בתלות באנשים אחרים. אני לא בטוחה שלך יהיה אותו כיוון, תשאירי את כיוון המחשבה פתוח, אבל הנה דוגמה
הצלחה!

למעלה