שלום לך עדה!!!

שלום לך עדה!!!

אני כיוצאת מרכז חושבת שמה שאת עושה כאן ממש לא בסדר!! לא חשבתי שאישה בגילך תתנהג כילדה קטנה, ותסלחי לי ככה את מתנהגת, מזה כשנה ויותר אני כותבת כאן בפורום הזה, ואני בקשר עם בנות מחוצה לו וגם עם מירבי המקסימה והיקרה מאוד ללבי!!! הפורום הזה הוא פורום תמיכה לזוגות שעוברים תהליך לא קל, ואף לפונדקאיות חדשות שיש להן חששות, זה פורום מקסים עדין ותומך, ולא מקום מאבק, לא חושבת שזה המקום להתנגח באף אחד, ובטח שלא במירב!! אני חושבת שכדי שתרפי מכל ההתעללויות האלה לאחרונה שאת עושה, ישבתי ושתקתי עד עכשיו, אבל מכיוון שגם בשבילי הפורום הזה בית אני ממש לא שמחה על ההרס שאת מנסה לנטוע כאן!! אני כמנהלת שני פורומים פה בתפוז תומכת במירבי במאת האחוזים פה בפורום היא נטרלית לחלוטין, ועיסוקה כעת זה לא עיניינך ולא עיניים אף אחד, לכן אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה חדלי מכל הפרובוקציות שלך פה!!!! את הורסת את מטרת הפורום עם הודעותיך, או שתצטרפי לחברות כאן בכתיבה נעימה או שתלכי מכאן!! אבל בטח כדי שתפסיקי להעביר ביקורת על מירבי זה לא לעיניין פה!! יום טוב!

הי עדה, מה נשמע?

אני, בניגוד לדרדסית הנשית, חושבת שיש לעדה הרבה מה לתרום לפורום ואת בכלל לא הורסת. מה שמפתיע אותי זה חוסר היכולת של אנשים מסויימים לנתב את הכעסים האישיים שלהם אליך. אני זוכרת שפעם הייתה לי שיחה על זה עם מינה והיא אמרה לי שחלק מהתפקיד שלה זה לדעת איך "לנקז" כעסים כך שלא יהפכו לפצע מוגלתי (תסלחו לי על השפה). הסכנה בכל הכעסים האלה היא שהם ממש פוגעים ביכולת להשיג את המטרה שלנו. אני בפירוש מאמינה שיש קשר בין המצב הנפשי שלי ליכולת הפיזית להתמודד עם דברים. הבעיה היא שלא כולם תמיד יודעים לראות מי "האשם" האמיתי. ולא תמיד יש "אשם". במקרה הזה אנחנו הופכים לשק אגרוף משהו חיצוני שדווקא כן מנסה לעזור לנו. אז בקיצור, חיזקי ואמצי עדה, אני ועוד הרבה אנשים אחרים כן אוהבים אותכם ומודים למרכז להורות כל יום כשמסתכלים על התוצאה הסופית (אני אשלח לך תמונה במסר כדי שתעבירי למינה - אם אפשר). ולכולנו, הבנות שמהוות אחווה אחת. בוא נעזר במי שאפשר נפסיק עם ההודעות הלא נעימות כדי שהפורום הנהדר הזה יהיה לכולנו מקום תומך.לכולנו. אורית

אולי מספיק?

למה את חושבת שאי אפשר לפרגן למרכז? חוץ ממספר מועט של קולות רעשניים, רב ההורים מאוד מרוצים ולא מפחדים ממסע הרפש שאת ("האנונימית") עורכת ולא מסתתרים תחת מעטה של אנונימיות מזוייפת. ושוב - אני קוראת לך לחזור לשפיות ולהפסיק עם ההודעות הלא רגישות שרק פוגעות ולא עוזרות. אורית (ממש לא עדה)

Aradi

New member
אני חושבת שכל מרכז

צריך להוכיח את עצמו וגם אז יש כאלו שיהיו מרוצים וכאלה שלא. בעלי ואני הגענו למרכז להורות לפגישה ויצאנו ממש לא מרוצים(ללא השוואה עם מרכז אחר כי זה היה המרכז הראשון שהלכנו). ואז הלכנו למרכז אחר וממש היינו מרוצים ואנחנו איתם ועד עכשיו אנחנו שמחים שהלכנו איתם- יש לי הרבה מחמאות עליהם. כך שאני חושבת שעדה יכולה לכתוב כמה שהיא רוצה- למרות שלדעתי זה מיותר שהיא כותבת כי אנחנו מייעצות אחת לשניה ואם מישהי תפנה אלי אם היא מתלבטת ללכת למרכז להורות אני אספר לה במה לדעתי הם לא טובים.

כנראה שלא הבנתן את הנקודה עדין!

זה לא המקום או הזמן לדבר על מרכז אנחנו פה למטרות אחרות, ומשום מה הרגשתי שמישהו כאן מנסה למשוך את העניין למקום אחר ולהכניס אותנו לתסיסה. אזי לא יעזור לאותה מישהיא!!!! כי אנחנו אוהבים את אותה מירב והיא לא תצליח להכניס ולגרור אותנו למריבות או הרגשות לא נעימות לא בשמה ולא בחלולים שהיא משתמשת למטרת ההטרדה בפורום. אני חושבת שמיצינו את זה, חלאסס!!

למעלה