שלום לך סביחה...!

שלום לך סביחה...!

היא הרגיזה אותי היום. בושה וחרפה מצידה! ככה לשקר לי??? ~ השעה היא סמוך לשש בערב. היה לי תור היום לרופא, הגיע הזמן שאמור להיות זמן כניסתי לדוקטור. היא ישבה סמוך לדלת הכניסה לרופא, שאלתי ``סליחה, מתי תורך?`` ``עכשיו``, היא ענתה. ``שזה אומר באיזה שעה?`` היא התחילה לגמגם ``עכשיו כאילו, נו, בארבע ורבע``. שתקתי. הלכתי חזרה למקומי להמתין. זה היה מוזר לי... כי כשהיא הגיעה היא שאלה אישה שישבה שם את אחרונה? והיא ענתה שכן. (כי ישבתי קצת רחוק אז היא חשבה שאני מחכה לרופא אחר) וגם, ממתי מאחרים בשעה וחצי לרופא? החלטתי לבדוק את זה ולהוכיח שהיא משקרת. ~ היא נראית כך: גבוהה מאוד, קוקו ארוך, והקיר אתיופי לידה. היא נראית בת 20 וכמה, שידוכית כזו. אז אמרתי שאני אוכיח שהיא שיקרה לי, נכון? אז יש דף רשימה של התורים ששם כתוב רק שמות פרטיים של המזמינים תור. ``שעה 16:15, סביחה``. הבנתם? אני התרגזתי. ~ אז: ``שתהיי בריאה, סביחה!``.

Honey girl17

New member
מקרה דומה עם תור לרופא

הגעתי רבע שעה לפני התור שלי,הרופא הגיע רבע שעה אחרי הזמן הקבוע. טוב,חיכיתי עד שהוא סיים עם 2 קלינטים שלו אחרי שעה. אז חיכיתי שעה ורבע עד שנכנסתי אליו. באתי לצורך אישור רפואי לשירות שלי,עד שנכנסתי אליו הוא אומר לי ``לא יכול לעזור לך,יש תקלה במחשב``. באסה,לחכות שעה ורבע בחוץ,ועוד-כמעט למות- כי אני אחת שבתי חולים וקופות עושים לי קונוטציות שליליות..

אני

לא כזה התרגזתי. אני לא מתווכח עם אנשים על זוטות, ואם הן נשים אז גם על דברים חשובים לא. אני כותב בשביל לכתוב, בשביל לתת מבט שני על כל מיני דברים. אפשר לשים לב לפי הסגנון.

ברור לי, ולכן...

צירפתי לזה גם את המבט שלי, את מה שאני אומרת לעצמי כשמישהו מעצבן אותי. אגב אתה שוביניסט ברמות לא נורמליות, ואני מאמינה שאני לא מחדשת לך...

מצטערת ילדון... רק רציתי שתעבוד

על המידות שךךךך...

אשתדל לזכור...

אם אשכח.. אז תזכיר לי.. ואם לא אז לא נורא... אם רק אחד לא סולח לי.. המצב שלי טוב...

למעלה