שלום לך מוסקט.

tehila123456

New member
שלום לך מוסקט.

רציתי לספר לך מעט על עצמי. אני בחורה צעירה בת 20. עברתי פגיעת ראש מאוד חמורה לפני 3 שנים, בעקבות תאונת דרכים קשה.שהיתי בבית לווינשטיין. היום אני בבית ועוברת שיקום בב"ש (פיזו',פסכולוגית,רכיבה טיפולית,בריכה,ועוד). אני מתנדבת בישוב שלי, מיתר, במספר מקומות. ברצוני לדעת מספר דברים, 1. אני רוצה להתכתב עם אנשים בני גילי שעברו פגיעה דומה לשלי.אתה מכיר כאלה? 2. אני רוצה להפגש עם אנשים בני גילי (לא חייב עם פגיעה). אתה מכיר מקומות בהן אפשר להפגש ולהכיר אנשים חדשים. 3. אני אספר לך על תחביבים שלי אולי יש מישהו שזה מענין גם אותו,ונוכל לדבר על זה,אני מציירת וגם עושה זאת טוב למדי (נוף דומם פורטרטים). אוהבת לשמוע מוסיקה, גם ישראלית וגם אירופית. אוהבת לקרוא ספרים ולראות טלוויזיה ועוד. מודה לך מראש על עזרתך, תהילה.

מוּסקט

New member
היי תהילה

אם לומר את האמת, כשפתחתי את הפורום אחת התקוות שלי היתה שתתגבש פה קבוצה של אנשים שימצאו עניין אחד עם השני, מעבר לדיבורים על שיקום פרופר. הפורום עוד חדש - ואני צריכה להזכיר לעצמי להיות סבלנית ולתת לדברים להתפתח בקצב שלהם. לשאלתך, כן - אני מכירה הרבה אנשים שעברו פגיעות ראש, חלקם צעירים בגילך וחלקם יותר מבוגרים. לדאבוני הרב, באמת רוב הצעירים נפגעו בתאונות דרכים. האם היית רוצה שאשאל אם רוצים להתכתב איתך? האם היית רוצה שאפנה אותם באופן ספציפי לפורום? אשמח לעזור לך למצוא חברים לעט בכל דרך שתבקשי. אשמח גם לראות "ולארח" ציורים שלך בפורום!! אם יש לך צילומים דיגיטאליים שלהם בשמחה אעלה גלריה המכילה את ציורייך.

tehila123456

New member
שלום.

אשמח אם תפני אותי אלהם,או אותם אלי.בקשר לתמונות אם תהיה לי אפשרות להעביר צילומים דיגיטלים, אני אשמח להראות לכולם. ושוב תודה, תהילה.

למעלה