שלום לך, מאיקה.

• פותח הנושא irka
  • פורסם בתאריך

irka

New member
שלום לך, מאיקה.

שוב ערב, אבר אוד יום... את בבדאי סופרת אותם בשעות, בדקות, ברגעים... אני מכווה שהצלחת לעסות אוד מהשהו חוץ מזה. שמחתי לירואת שאת ממשיכה לכתוב ולעזור לאחרים, זה עוזר גם לך, אבל על תשכחי על אצמך, תכתבי גם על הרגשות ומחשבות שלך, כדי שהאחרים יוכלו לעזור לך . אל תשכחי להתיחס אל אצמך, ולמה שקורה אתך. מתגעגת אלך, אוהבת אותך, אירה.

אירה שלי

כן....עבר עוד יום. היום באו אלי חברים, מהפורום: תגלי, ניב ומייק. והם היו נהדרים. אפילו צחקנו קצת...למרות שהיה לי כל כך מוזר ונראה לא נכון במצב הזה. לכן לא כל כך כתבתי. תגלי השתלטה לי על המחשב, היא לא מסוגלת להתנתק מהאינטרנט....מכורה בדם. אבל היא סידרה לי כמה דברים במחשב, שיהיה לי יותר פשוט. מחר אני מתכננת לנסוע לפסיכולוגית שלי, בצהרים. ואחרי זה לכרמיאל, למשפחה של אלן. מקווה שמחר יהיה יום קל....למרות שלא נראה לי. אבל כמו שאמרת...כל כיום ביומו...כל שעה..כל דקה. אני שומעת עכשיו את השיר שלנו, ``לכל אחד יש....`` ``ואת, הנשמה המתוקה שלי, היחידה שמדליקה אותי, ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום, בלעדייך אני חצי בן אדם, בלעדייך, אני בעצם כלום...`` ובוכה. כמעט לא בכיתי היום. ומרגישה...כמו כלום. כמו חצי-בן אדם. מתגעגעת אליך, ומחכה לביקורך. בלי אלן. תקבלי אותי גם ככה? אוהבת אותך מאיקה

עופרי-

New member
מאיה

אני היחידה שלא מגיעה אלייך?? כל כך שמחה שבאים להיות איתך. כל כך מגיע לך. לחזק אותך.

למעלה