שלום לך םכבי

עמי aa

New member
שלום לך םכבי

זו העונה החמש עשרה שלי כאוהד מכבי חיפה שעוקב בצורה די הדוקה, כאחד שמקבל מידע בדרכים לא עקיפות מזמן כתבתי שעידן טל ילך לירושלים כתבתי שהמצב גרוע ולא יביאו שום דבר משמעותי הרבה כאן אמרו לי מה הלחץ ואני התעקשתי. למי שמכיר את המערכת היה ברור שזה מה יש ולכן היה מוזר לי שהחברה כאן לא יודעים שלא יקרה שום דבר. עידן טל לא חתם בגלל שחר. בטאו כמו שאמרתי לפני שבועים ביום ששחר צוטט שהוא סיכם שאני יודע שהוא עדין לא סיכם וזה מה שקרה. יוני הללי כתב היום על המצב והוא איש עם מקורות. אין חדש אין שום כונה לרכוש תותחים. רוני לא רב עם שחר על אף שחקן תמיד הוא יוכל לתרץ כשלון בזה שלא קיבל אף שחקן. אגב רוסו יגיע רק ככ הוא זול. אם להיו ריאלי אנחנו במצב גרוע אבל עדין אני מאמין בקבוצה. טיפ קטן, עומר גולן יצורף בזמן הקרוב לכל המאוחר בינואר

עמי aa

New member
אתה מאד מוכשר

למה אתה לא מבין שאין כאן עינין אגו? הרי אין כאן מישהו שמכיר אותי! תאר לך שאני עיתונאי? אולי שחקן בקבוצה? אני לא זה ולא זה אבל אל תזלזל. ושוב לפעמים כותבים מכאן וזה לא אני!

Benn Is Kane

New member
שלום לך עמי,

שלום ולא להתראות. נמאס כבר שכל יום אתה פותח שרשור חדש שבו אתה מהלל את הקשרים שלך עם מכבי חיפה, ושאתה יודע יותר מכולנו. זה לא מעניין וזה מעצבן כבר.

עמי aa

New member
אני יסביר

לפעמים יש חברה שרושמים מהמכשיר שלי וחוץ מיזה אין טעם להתלהב כי אף אחד לא מכיר אותי

למעלה