שלום לירושלמים

grizelda

New member
שלום לירושלמים

שלום, עברתי לירושלים לפני כחודש. אני מעבירה בעיר את השירות הלאומי שלי. בתור אחת שהסתובבה בכל זמנה הפנוי בתל אביב, ממש קשה לי עם המנטליות בעיר. האנשים בירושלים מקסימים, פשוט שקשה לפגוש אותם. אף אחד לא יזום שיחה ברחוב, אוטובוס, בית קפה... אפילו במדרחוב- שם רובם אנשים בסגנון שלי- כל אחד עסוק בענייניו... זה די מתסכל אותי.. מה דעתכם?

זה תלוי באופי הפרטי של כל אחד..

לא נראה לי שזה תלוי דווקא בזה שאנחנו ירושלמים.. אני למשל טיפוס די סגור ומופנם, ואין לי הכי אומץ לפתוח עם אנשים שאני לא מכיר בשיחה.. עד לפני 5 שנים הייתי גר במרכז, ותמיד הייתי ככה..

מעניין. ../images/Emo13.gif

גם אני חשבתי ככה, אבל קורה פעם ב- שמדברים איתי באוטובוס. הפעם הראשונה שזה קרה זאת באמת היתה מישהי מתל אביב (היא אמרה לי). פעם אחרת, פתחתי ספר היסטוריה באוטובוס (שיעורי בית. חשבתי שבאוטובוס לא יפריעו לי כי לא מכירים אותי. היתבבר שלא.) ואז אישה שהוריה חרדים והיא קצת יצאה מזה דיברה איתי על הבגרות. רק פתחתי את זה ועיניה אורו. אז אם היא כבר פתחה בשיחה - אז לדחות אותה לא יגרום לי להתרכז כי היא עדיין יושבת מולי...
בקיצור אנחנו רואים שלפעמים זה כיף כשלא מדברים איתך (ולפעמים זה גם לא עוזר...)

yaelila

New member
איזו מין שנת שירות?...

אני לא ירושלמית אבל לומדת בי-ם... זה נחשב?...

grizelda

New member
שירות לאומי

יש הבדל בין שירות לאומי לשנת שירות. שירות לאומי זה במקום צבא לעומת שנת שירות שהיא דחיית שירות צבאי. אני עובדת בארמון הנציב (מקום די תקוע) עם ילדים בעלי פיגור עמוק

ganooov

New member
כן, ירושלמים, סיפור ידוע ../images/Emo6.gif

אבל דווקא יש אנשים קלילים..

למעלה