שלום לירון מישר,

שלום לירון מישר,

בתי לא מפסיקה לדבר על הרקדת הילדים המקסימה שהעברת באותה שבת ההיא במסגרת השבת לכל המשפחה של שמעון עשור. האם יש דרך שבה היא תוכל שוב לחוות הרקדה כזו, לא רחוק מדי?

כאשר שמעון יזמין אותי שוב

וזה יתאפשר מבחינתי - אבוא בשמחה. יחד עם זאת אני בטוח שגם אחרים יכולים לעשות הרקדה שמחה לילדים וגם שמעון עצמו יכול. בעבר הדי רחוק הוא ריכז את כל נושא ביה"ס הרוקד בעירו יבנה והיה שם מאד מוצלח. בכל אופן תודה על המחמאה. אני נוסע בעוד שבועיים לארה"ב ואלסקה (כן, גם באלסקה רוקדים) שם אלמד גם כן בבתי ספר. בנוסף (הכל בהקשר של ילדים רוקדים) התחלתי בהרצת פרוייקט קהילה (כך קוראים לזה ב"לנדמרק") הנקרא "רוקדים ישראל" בו נפעיל תכנית נסיונית ללימוד ריקודי עם לילדים בכיתות א'-ג' בעיר ת"א (לא עם שירים לועזיים ולא בשורות אלא רק מעגל וזוגות). אני יודע שזה לא עונה לשאלתך אך בזמנו, כאשר כתבתי מפינלנד, שאלו מה אנו עושים בארץ. מחר יש לנו פגישה ראשונה במשרד החינוך. אם הפרויקט יצא לפועל אספר לכם עליו יותר. לעת עתה זה עוד לא בפסים מעשיים ממש.

ירון - ביתי הוא ביתך

ההרקדה שעשית לילדים בראשון הייתה מוצלחת באופן מיוחד והילדים מצפים לפעמים נוספות. מתי ואיך...נראה. לגבי פרוייקט בתי הספר, אשמח לעמוד לרשותך ככל שאדרש. בהצלחה.

למעלה