שלום ליעל

גלייהו

New member
שלום ליעל

בעלי בן 30, בחור בריא לחוטין אולם הוא סובל משיעול יבש שמסרב לעזבו. עבער הוא היה משתעל כאשר היה לחוץ בעבודה. אולם זה היה עובר לו בסופו של דבר. כיום הוא לא לחוץ כלל ויש לו שוב את השיעול הזה. רציתי לדעת אילו פתרונות את מציעה וכן האם עליו לעשות בדיקות כלשהן. אני מודה לך מראש.

אסתי123

New member
שיעול כרוני

ממליצה על טיפול קינסיולוגי. טיפול הוליסטי. מאבחן ומטפל בגורם לשיעול. הגורם היחודי למטופל. מאבחן ומטפל בחסימות שונות בגוף--חשמליות, מיבניות, תזונתיות...ובנפש. טיפול חוויתי. כול-טוב

שיעול יבש

שלום רב, כתבת כי בעלך בריא לחלוטין ובאותו משפט הוא סובל מ... וגם בעבר הוא היה סובל מ.. וגם היה לחוץ בעבודה, יש כאן סתירה ואני מבין מדוע, הרי לימדו אותנו לאורך שנים כי כל עוד אין סימפטומים חיצוניים איו מחלה, וזאת טעות איומה. המחלה נמצאת אצלנו באותו הרגע בו יצאנו מהרחם דרך תעלת הלידה לאוויר העולם, כמה פעמים אנחנו מכירים את הסיפור:"הוא היה כל כך בריא, שנים לא היה אצל הרופא ופתאום...". אני מאחל לך ולבעלך רפואה שלמה ואריכות ימים, אך חשוב מאד להבין את מקור המחלה ואת מהות הבריאות. אנחנו יודעים כי קיימים לא מעט גורמים המשפיעים על האורגניזם האנושי כמו לחץ בעבודה, מצב כלכלי, חרדות בתחומים שונים ועוד.. ולכן השיעול לא נמצא סתם באדם, יש שם משהו מעט יותר עמוק, מחלה חבויה, אשר יש לברר מהי ובה יש לטפל. המלצתי החמה, מניסיון, קחי את בעלך למטפל כלשהו, סיני, נטורופתיה וכמובן הומאופתיה קלאסית, והתחילו בטיפול רציני, מקצועי ותוך כדי מעקב. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

שיעול יבש..

יכול לנבוע מסיבות שונות , בראיה הסינית השיעול מקושר לחולשה של הראות , ושיעול יבש יכול להצביע על חסר של YIN ( ה"חומר" שמלחלח את הגוף) . צריך גם לבדוק את נושא הלחץ - לא תמיד לחץ צריך להיות ברור ומוגדר , יכול להיות שבעלך כרגע בתקופה של קבלת החלטות או סיום של דברים - סיטואציות אלו מקושרות לראות ויכולות להחליש אותם אנרגטית. גם אני כחברי ממליצה על איבחון וטיפול מעמיק , אם זה נמשך זמן רב טיפולי סבתא כמו בצל ודבש יכולים להקל ריגעית אך לא לטפל בעומק הבעיה. בהצלחה יעל

למעלה