שלום!!!!! :)) לייייזר!!!!!

antushtush

New member
שלום!!!!! :)) לייייזר!!!!!

באתי להגיד יומהולדת שמח ללייזר הזקן!!!!! :))
לייזר - שיהיה לך אחלה יומהולדת ותהנה ותנצל כל רגע שאתה עוד מסוגל ללכת בגילך הקשיש בלי עזרה! אני אתקשר אליך מאוחר יותר! (עכשיו אני הולכת לישון עד הערב בתקווה) ולכל שאר חברי הפורום שאני מכירה (ומכירים אותי) - שלום! חזרתי לפני שבועיים (בדיוק!) ואני כבר יותר ממתאקלמת. אין סיכוי שאני אצליח לעקוב אחרי הפורום כי אני לא מכירה כמעט אף אחד ואני גם לא באמת ממש קשורה לנושא, אז רק באתי להגיד שלום וכמובן מזל טוב ללייזר!! אתם מוזמנים להתקשר אלי, אני אשמח לשמוע מכם ענת :))

avidadon

New member
מה אני רואה כאן../images/Emo12.gif

ענת 80 האגדית האם זו את? האם חזרת אלינו סופסוף מערבות פרו? ברוכה השבה!
איך היה? חיפשתי אותך המון בטלפון...

antushtush

New member
אכן זו אני!!!! ../images/Emo9.gif

ענת 80 האגדית (או יותר נכון anat80) - וואו....
חזרתי לפני שבועיים ואני אשמח מאוד אם תתקשר!!

אוי ויי!!!

מה זאת התמונה החושפנית הזאת בכרטיס ? רואים לך את הברכיים יא ... זה מזקיר לי (לא, לא טעות כתיב
) שפעם באחד הסניפים של בני-עקיבא, חניכים של אחד השבטים ציירו דרדסים ודרדסיות, וליד זה את שמותיהם. המדריכים נחרדו מכך שרואים לדרדסיות את הברכיים ... ובסניף שבו הייתי (בעוונותיי) עשו פעם שוק פורים בנושא סרטים, ותלו כלמיני פוסטרים של סרטים, אחד מהם - עם וופי גולדברג חשופת ברכיים! אל תדאגו, הם דאגו לקשקש על הברכיים עם טוש ...

נשבע לך!

כה יעשה לי יהוה וכה יוסיף אם לא היה קשקוש בטוש על הברך של וופי גולדברג בשוק פורים של שבט ברמה בסניף שלנו. <חחחחחחחחחחחחק טו!>

מיכל25אב

New member
אם היה ייגר,הוא לא היה יורק.....

וקוצץ,אני מזמינה אותך הערב לסניף-תראה איך פחת הדור והשתפרה "הראות" אולי עוד לא אבדה תקוותינו....

מה את אומרת ...

כי לפי איך שהדברים התנהלו בתקופה שלנו, זה נראה כאילו עוד שנה-שנתיים הבנות הולכות עם רעלות... אגב, על איזו "תקוותנו" את מדברת ? אני לא מתכוון להתחיל עם מישהי בת 16 מבני-עקיבא (אאוץ'!)

למעלה