שלום ליועצים.

מ א י ה9

New member
שלום ליועצים.

שמי מאיה. אני בת 20+,אני בחורה רגילה ויש לי בעיה חברתית. אנשים לא כל כך אוהבים אותי,הם מסתכלים עליי כאילו אני טיפשה,מסתכלים עליי בזלזול. אני מאוד חברותית,אך אנשים לא מחזירים לי באוטו המטבע. אני אמנם מדברת הרבה,יש לי קצת דיבור צעקני,אני לא מרגישה את זה,זה לא בכוונה כי זה הקול שלי,אולי זה בגלל שאני רוצה שאנשים יקשיבו לי כי הם הרבה פעמים קוטעים את הסיפורים שלי,וזה מאוד פוגע. הרבה מסתכלים עליי בזלזול כאילו אין לי שכל ואני בטוחה שהם מרכלים עליי מאחורי הגב,וזה מפריע לי,כי אכפת לי מה שאנשים אומרים עליי. אין לי ביטחון עצמי בכלל,אני נראית פחות או יותר טוב (למרות שיש הרבה אנשים שאומרים לי שאני נראית טוב,אך אפילו בזה אני לא מוכנה להודות). אני מרגישה שאני לא חכמה בכלל. אני מאוד תמימה,כי הרבה פעמים אני אומרת דברים לאנשים שאני לא יודעת שלא צריך להגיד והם מעירים לי על זה ולא נעים לי. אני מאוד חברותית,אני תמיד מנסה להחמיא לאנשים,אפילו שאני לא חושבת כך,כי אני לא רוצה שירגישו רע. אני מאוד פגיעה,אם מישהו פוגע בי איך שהוא,אני לא יכולה לדבר איתו ואפילו לא להסתכל עליו. אני סובלת מהפרעת OCD וזה לא קל. אני מתרחקת הרבה מחברות וידידים בגלל ההפרעה. אני סובלת מההפרעה מגיל 14 וזה היה בימי נעוריי כך שנעורים רגילים כמו לכל נערה רגילה לא היה לי,אולי בגלל זה אני קצת ילדותית. אך אני חזקה ואני אוהבת את החיים ורוצה להיות מאושרת ושהחברה תקבל אותי,איך? מה אני תריכה לעשות? תודה

1Shir

New member
מה זה הפרעת OCD?

את דווקא נשמעת חמודה ונחמדה, אני שואלת כדי להשלים את התמונה עלייך...

מ א י ה9

New member
תודה לך

הנה קישור (תקראי את הפרעה כפייתית-OCD - Obsessive Compulsive Disorder)

למעלה