שלום לידידי

atidih

New member
שלום לידידי

בקושי שניים אני חוזר אליכם אבל לא באשמתי. מסתובבת ע"י ביתי, חתולה חצי ביתית ותמיד על-ידה גורים חמודים. הללו יש להם אחים ואחיות קטנים ועוד טרם שלמדו לומר שלום הופיעו חדשים. כמובן, זה משום שה"בעל" לעת מצוא, תמיד לאחר שגמר לקרוא את עיתון הבוקר, יצא החוצה, ראה חתולה ו...הופ. בעבורי זה טריגר להעלות נושא מתבקש בגלל חיי המשפחה שהזכרתי בזמנו אבל האב (החתול) אם כי לא ידוע מיהו (ניסיתי לברר בין החתולים אבל אני לא מדבר אידיש...) כתבתי טריגר ואכן: בתיאור לעיל, הכי טבעי בטבע זה לאשר את רצונו לבל ייכחד - בעבורי כאמור, זה טריגר להעלות נושא מאוד מוכר. אתם מכירים את הנשים המתפשטות במסות בכל כתבי-העט השונים - החל ממגזינים מכובדים וגמור בפרסומים למקררים. בדברי דפוס אלו תראה - אם זה שייך לנושא ואם לאו - תמונות אישה שאין צורך בדמיון רב כדי לדעת שמדובר באישה עירומה כאשר שני תאומי צביה שלה, לעתים גדולים מפניה המסתתרים בין האביזרים... (רק אל תאמרו לי שזה לא קשור לזוגיות כי היא - הזוגיות - תמיד עומדת מאחורי הדברים). מאחר ואנו עוסקים בבני-אדם - על אף הכול אני עומד על כך - התיאורים הנ"ל תמיד מפליאים אותי מחדש: לגבי המתפשטות, לצורך המשך התהיה, נומר שזה בעבור פרנסה אבל מה בהקשר הנשים שאינן זקוקות ל"מלחמת הקיום" ובכל זאת נותנות דרור להתבטאויות מסוג הנכתב לעיל. בעבור אלה אני מקדיש את הדברים להלן. יש נשים רבות מאוד, מוכשרות וגאוניות בתחום ההי-טק, אסטרונאוטיות ובכלל, רשימת מכובדות מכאן ועד הודעה חדשה - מדוע לא מושם הדגש על אלו או שמא הרצון להידמות לחתולים כה חזק שהביטוי מה מותר האדם מן הבהמה אבד עליו הכלח. עתידי המנחם

youngG

New member
אני לא כ"כ מבינה

לאיזו תשובה אתה מצפה מאיתנו:בתור נציגות המתפשטות/המתלבשות או פשוט המין הנשי?

atidih

New member
בתור נציגה של שלושה

לכל אחת מכן ה"שלושה" יש תשובה עבור המגזר שלה. לכולן הזכות לחיות כאוות נפשן ואני אוהד, מעריך או כל מה ש"שאתן" מצפות ממי שרואה באישה אישיות חיובית ובוודאי לא בזכות העירום שלה כי מה מותר האדם מן הבהמה ובשל כך אינו הולך לפי התכתיבים של הטבע כפי שכתבתי יותר מפעם אחת. עתידי המנחם

maybesure

New member
בוקר אור ושבוע טוב!

קשה לי לראות את ההקבלה שבין עירום נשי מוחצן לבין התנהגות חתולית בטבע, בעיקר משום שלא החתולה טעמה מפרי עץ הדעת. בעניין העירום או החשפנות-כבר ידעו גאונים בדורות קודמים, כמו לאונרדו דה וינצ'י, שמסתוריות המונה ליזה תבוא לה מהחיוך ודווקא בזכות היותה לבושה. נכון יש מחשוף, אך הוא מרומז. כבר ראיתי גם במקומות עבודה מכובדים נשים לבושות במחשופים נדיבים, חולצות חושפות בטן וכו'. אין ספק שיש בזה אמירה מתגרה, ואני אישית בעד סולידיות. את האמירות שלי אני עושה בזמני הפנוי, ולא מול כל קהל. אשה יפה תיראה מליון דולר גם בבגד צנוע, שישאיר מספיק מקום לדמיון. אני בעד חופש הביטוי וטעם אישי. וכבר עבדתי גם במקומות בהם נדרשה תלבושת צנועה מהסוג הדתי, ולא הסכמתי איתה, כי היא נוגדת את דעותי, והגעתי לפשרה, אבל יחד עם זאת לא הגעתי בלבוש פרובוקטיבי להכעיס. נשים אינטליגנטיות, כאמור, יודעות שכוח המשיכה הוא דווקא במסתוריות. זו דעתי לבוקר זה. יום מואר לכוווווללללםםם!

atidih

New member
תורה מסיני

דרך אגב הסתמכותך על תורה מסיני: אני שייך לאלה שמשפט זה לא שימושי אצלי אלא בשביל אמירות שגרתיות בשפת יום-יום כדי לבטא שאיני מקבל דבר זה או אחר. ובאשר לחתולים (שאגב אני אוהב אותם) באמת זו לא תורה מסיני שהערות מסוימות לא מתאימות להשוות בין התנהגותם של חיות או חתולים ובין חייהם של אי-אלה זוגות ועל כך כתבתי בפורום זה. הדבר קשור עם השקפת עולם, תפישת החיים או איך שכל אדם רוצה לקרוא לזה. לדעתי, אין מסמרות בעניין. יתר דברייך מחזקים את הביקורת שלי בנושא וגם על זאת כתבתי הרבה. בברכה עתידי המנחם

maybesure

New member
../images/Emo108.gif

אם כך-אז יש קונצנזוס מלא..גמאני אוהבת חתולים!

למעלה