שלום לחם מסכנוט

שלום לחם מסכנוט

אני הולכט לפטוח מואדון המסכנוט של ענת כל חננא שרוצא להצתרף למועדון היוקרטי הזא צריחה לחטום על השבעה למלקה ענת וקמובן להפסיק ללכק ת´תחט של דנא ! בואו בהמוניכם זה מה זה שווה.

p r u d e n s

New member
לא הבנתי.

שמת אל דבר שניקרה מילון? זה אוזר ליבדוק שגיעוט קמו שלח. רגה-אל מה אני מדברט ביחלל? אין לח שום שגיעוט! זה רק אנחנו קותבות אים שגיעות, נחון, דניעלוש? זונה

דיייייייייייייייייייייייייייייייי

הני לא מוחנה לרהוט מילים כאלו בפורום הזא ! אז נחון את מלככת את התחט של דנא אבל אל טדברי מילים כאלו שמעט ????????????????????????

טלוי של מי

של דנא לא יפע.
שימו
לחתימה הכדשה שלי ! נחון מגניבא ?

p r u d e n s

New member
אט לו ממש מפחידא, אט יודאת?

אט לו מצליחא להבוד אל עף עחד! קולנו יודאותמ בידיוק מי אט: שרלילא שלו יודאט לחטוב

RACHELI S

New member
טוב..

בת כמה דניעל? יש לה יותר שגיעוט מבת דודה שלי בת 4! יש מצב שהיא עושה בכוונה? זה דוחה! שמעת דניעל? חתיחת זונא נותפת סילכון!

כבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

פול און לפנים, דניאלי. ככה אני אוהבת אותך
"שלום! אני מדברת רהוט, ומקווה שזה יפצה על הפרצוף הבלתי אסתטי בעליל שלי. כמו כן, אני גלמודה כמו אסיר עולם, והסיכוי שגבר רואה יבזבז עלי מבט, יותר נמוך מהסיכוי של ערפאת להחליף את יעל בר זוהר בקמפיין של פוקס" (נשמע מוכר, בנות?)

ODana

New member
דניעל ובהמה

איזה כיף שבאתם. התחיל לשעמם לי כבר.
אבל איכסה, נורא מסריח פה. שמישהו יפתח חלון.
מסקנה: עדיף שעמום על חרא.

RACHELI S

New member
תקשיבי בהמה!

או יותר נכון, טכשיבי, אין לי מושג לאיזו מהבנות התכוונת, אבל בינתיים, לכל אחת מהבנות היה חבר, אפילו, משום מה, לחברה הזנזונת שלך... ומי שאף גבר לא ירק לכוון שלה ומי שיש לה חיים ריקים זו... את...SORRY

סתיו מם

New member
רחלי../images/Emo24.gif

את חושבת שענת כזאת בגלל שלא היה לה אף פעם מישהו? יכול להיות שאת צודקת, אף פעם לא ממש חשבתי על זה ככה. פתאום אני קצת מרחמת עליה...

למעלה