שלום לחברי מרץ הנכבדים,כמה שאלות לי אליכם!

shayke 0 0 7

New member
שלום לחברי מרץ הנכבדים,כמה שאלות לי אליכם!../images/Emo3.gif

מכיוון שבפורום ליכוד חסמו אותי מלהביא את דעתי על הפוליטיקה בישראל(ולא אישית על הימין הישראלי), אני אפנה אליכם את שאלותי ותהיותי.. קשה שלא לשים לב, שבמדינת ישראל, אותה מדינה המיועדת לכלל אזרחיה, האמורים לשאת זכויות כמו גם חובות שווים, אין שום מפלגה שמאלית הראויה לשאת בשם 'מפלגה סוציאליסטית'! בואו נראה: מרץ? עם כל הכבוד לרצון הטוב(ולכך שאישית הזדהתי בעבר עם המפלגה- בטעות שלא תחזור על עצמה), אתם לא מייצגים אף אחד חוץ מאת האוייב, ונאמנה! זו סתם מפלגה שחרטה על דיגלה שוויון וחופש ופשוט לא שמה לב במה היא חוטאת, פשוט מתעלמת מדברים כה אלמנטריים בחברה סוציאליסטית שבא לבכות איך אתם בכלל מעיזים לקרא לעצמכם שמאל?! 1)אין שום אג'נדה סוציו-אקונומית סתם קשקושים כמו חול ולאנשים אין מה לאכול. 2)אין שום שאיפה להנחלת ערכים דמוקרטיים לכלל האזרחים, גם אלו שהדמוקרטיה אמורה להגן עליהם, ותסלחו לי, זה הופך אוטומאטית את המפלגה הזו לחבורת צבועים פרו-פלשטינאים, שאין שום אמת בדיבריהם ולהלן דוגמה: מפלגת ש"ס התבטאה לא פעם נגד הומואים במדינה, כמובן שמרץ במרץ יגנו את ההתבטאויות האלה, את המתבטאים ואת ש"ס, ויציגו את ההלכה היהודית כדת חשוכה ואת הדתיים כאנשים חשוכים ומסוכנים, אבל מה? מה קורה כשמוסלמים מתבטאים נגד הומואים? אוי אז אותה שתיקה, כאילו הגיע הבריון השכונתי וכולם צריכים לשתוק. אתם צבועים! אינטלקטואל אנטי-שמי בלבד. הייתי מצפה שכל ארגוני זכויות האדם יגנו גם את חמאס שהחרימה משאיות שלמות של מוצרים הומניטרים לעזה, הייתי מצפה לראות את כל ארגוני זכויות האדם פועלים ביתר נמרצות גם להקלת סבלם של תושבי שדרות, אבל למה, עדיף להתמקד בסבלם של העזתים, ולסמן את המטרה הכי קלה להתקפת רטוריקנים מפונטזים- ישראל. 3)אולי עדיף שתתחילו לפקוח עיניים ולראות שאנו חיים במדינה שנלחמת על קיומה, ולא בשווייץ. דמוקרטיה היא ללא ספק שיטה טובה עם ערכים חיוביים, אבל היא גם צריכה לדעת להגן על החברה המקיימת אותה, ואת זה היא לא עושה. עם כל הכבוד להומואים ולסביות ולסרבנים ולכל החברה האחרים, צריכים לדעת שהמדינה מוגדרת גם כיהודית, והרוב בה יהודי, אזי ההומואים שצעדו בירושליים התחשבו באותו הרוב? האם היו צועדים כך גם ברוב המוסלמי? או שפוחדים מהבריון השכונתי? כמו שאמרתי, אתם מראים התנהגות לא ראויה למפלגת שמאל. אתם לא סוציאליסטים אמיתיים, פשוט כל קבוצה משתמשת בכם כדי לקדם את מטרותיה באגרסיביות מירבית נגד כל מי שניתן(חוץ מהבריון השכונתי-האיסלאם- מילתו קודש קודשים עבורכם) שינוי? מפלגה ניאו-פשיסטית שחרטה על דגלה פשוט להיאבק בדתיים וזהו, אין אג'נדה, אין כלום, סתם אנטי ואנטי.. מפלגות ערביות הן כלל לא שמאלניות אלא רוצות לקדם זכויות של קבוצות מסוימות ולנער אותן מחובות בחברה. זו האג'נדה ואתם הכאילו שמאלנים הולכים עוורים אחריהם. תתבישו. העבודה(מערך..), ניסו ניסו, ולא הלך.. מקדמים מהלכים מדיניים עם אנשים שלא שמים קצוץ ומתפלאים למה המדינה שוקעת בבוץ של מלחמות עם אנשי גרילה הזויים. היחידה שראויה לציון שם היא יחימוביץ', בעלת אג'נדה חברתית עד רמה מסויימת..כל השאר שם סתם מחממי כיסאות. קדימה ומפלגות הימין כולם מושחתים בחסות הקפיטליזם החיזירי ולא שווים התיחסות. בקיצור. מפלגת מרץ, אתם הצעירים שם. תשפרו את המפלגה, תהפכו אותה יותר חברתית, יותר מקיפה, הרעיונות שלה צריכים לחול על כולם. להתחשב בכולם. דמוקרטיה זה טוב, אבל לא כשזה פוגע ביכולת של המדינה לשרוד, כי בלי מדינה אין דמוקרטיה.

למעלה