שלום לחברי הפורום

sof72

New member
שלום לחברי הפורום

העלתי תמונה, ציור של עץ שאני ציירתי אני אשמח מאוד אם תוכלו לנתח ולפענח לי את הציור, ולספר לי על תכונותיי וכיוצ"ב הבנתי שבגרפולוגיה לא מפענחים רק כתב יד אלא גם ציורים החלטתי לעלות ציור שציירתי לפני כמה ימים אני בת 21, כותבת ומציירת ביד ימין אין לי ספק שתוכלו לומר לי משהו תודה רבה מראש ! נ.ב. אם יש עצות-מה טוב.

כי19

New member
את טיפוס שאוהבת להיות שולטת בשטח

ולא כ"כ אוהבת שמעירים על צורת ההתנהגות שלך(לחיובי ושלילי). נראה שהיו לך תקופות לא קלות בילדותך,שאף השאירו בך רשמים לא הכי נעימים(יתכן שלא תהיו מודעת באופן ראשוני לכך). כיום הנך יותר פעילה וגם מרגישה כך מאשר בעבר. קצת טיפים לפני שינה.מה דעתך? האם את עולה?נדמה לי שכן?

sof72

New member
תודה על התגובה

אתה יכול לומר ממה למדת כל דבר שאמרת? זה נורא מעניין עולה? אתה מתכוון שאני לא ילידת הארץ? אני לא עולה. נולדתי בארץ, בירושלים. מצחיק כי גם אנשים שרואים אותי טועים לפעמים שאני לא ישראלית :) אבל תוסיף לומר עוד תודה ולילה טוב

shamon51

New member
האם ציירת מתוך תמונה?

האם ציירת תמונת נוף שראית? או שזה ציור מהראש?

shamon51

New member
עכשיו זה מעניין

כי זה מזכיר לי זוג (שני גזעים) ובימני מעין מראה של איבר המין הנשי (לא להסמיק) התמונה עשירה ומראה על עושר פנימי רבץ העץ תןפס את כל הדף וכאילו מאיים לפרוץ את גבולותיו דומה לאופי שלך?

sof72

New member
../images/Emo9.gif

תודה על התגובה מה זה עושר פנימי רבץ? מה זה רבץ? באמת מעניין. גם אני שמתי לב שהגזע שלי כמו בנוי מ-2 גזעים. ואני רוצה לדעת מה זה אומר? באמת מילאתי את כל הדף. ואתה אומר כאילו מאיים לפרוץ את גבולותיו, איזה מין אופי זה שאתה שואל אם זה דומה לאופי שלי? אופי של בנאדם שטלתן אולי? אני לא חושבת שאני שטלתנית. ואם לא, אז מה היתה הכוונה?

shamon51

New member
שני גזעים

מן הסתם את עסוקה בנושא הזוגיות והמין (רק טבעי בגל הזה) פורצת מגבולות הדף= אולי אומר שיש הרבה אנרגיות שלא תמיד את יודעת לעצור/להתחשב בגבולות

shamon51

New member
העובדה שהעץ הוא מרכז

הציור ואינו מופיע כחלק מנוף מראה שאת מתרכזת בנושא הזוגיות וקצת פחות במה שקורה סביב

sof72

New member
זה לא!

אני ציירתי את זה. אתה יכול לנסות לפענח? בבקשה

רויטל20

New member
שלום לך

לי נראה כי את רבת כישרונות, דבר הגורם לך לבלבול כי אינך מצליחה להתמקד בכישרון אחד, ובכל פעם חושבת לעסוק בתחום אחר ולפתח כישרון אחר. חישבי טוב במה את ממש טובה ובמה באמת היית רוצה לעסוק, וכשהגעת להחלטה אל תשני אותה אלה תזרמי איתה. בהצלחה!!!

sof72

New member
וואו

איזה יופי. זה כל כך נכון במיוחד בזמן האחרון, אני כל הזמן חושבת על זה, במה אני יעסוק.. ולא הגעתי למסקנה ולהחלטה עדיין אני מקוה שאני יגיע להחלטה בקרוב ואהיה שלמה איתה. בכל מקרה, תודה רבה על שכתבת.

sof72

New member
יש אמת

באמת אני מרגישה לפעמים שאני לא יודעת מתי לעצור.. כנראה זה מה שזה אומר, גם כשציירתי רציתי להמשיך עוד מעבר לדף. אבל בעיקר לצד ימין, לא יודעת למה, זה אומר משהו?

sof72

New member
מה אומרים החיות?

רציתי לדעת מה אומרים החיות בציור שלי? הארנבת בצד, אני תמיד מציירת ארנבת ליד העץ.. מישהו?

למעלה