שלום לחברי הפורום
היום בפעם ראשונה שמעתי מושג "קלאב פוט"-בסקירה מוקדמת...הרצתי חיפוש מהיר באינטרנט ומצאתי אותכם.אודה לכם מאד אם תעשו לי קצת סדר בראש. אז ככה.שבוע 15 להריון.בסקירה היום התגלה שלעוברון שלנו כפות רגליים מסובבות פנימה.חוץ מזה הכל תקין
. הרופא אמר שצריך לחזור על הבידקה בעוד שבועיים.יש אפשרות שזה תנוחתי (הלוואי!!!!) ואז לא נראה את זה כבר. אם לא-יעוץ גנטי,מי שפיר ו...מה עוד? לא יודעת. אני רוצה לדעת מה יכול להיות.הפחד הוא לא מבעיה אורטופדית,אלא ממשהו רציני יותר (נשמע שם ביטוי "תסמונות גנטיות").עכשיו צריך לחכות שבועיים.אי וודאות הורגת אותי. אני רוצה לדעת מה יהיה אם זה לא תנוחתי.מה נצטרך לעבור? מה הסכנות? על איזה מחלות מדובר? עד עכשיו עברנו המון צרות (שנים של טיפולים,הריון שלישייה,הפלה מאוחרת),אני לא תמימה ויודעת שלא כל הריון נגמר בילד ולא כל הריון נגמר בילד בריא.כנראה נוכל להתמודד עם מה שיפול עלינו,אבל הייתי רוצה לדעת עם מה נצטרך להתמודד...
היום בפעם ראשונה שמעתי מושג "קלאב פוט"-בסקירה מוקדמת...הרצתי חיפוש מהיר באינטרנט ומצאתי אותכם.אודה לכם מאד אם תעשו לי קצת סדר בראש. אז ככה.שבוע 15 להריון.בסקירה היום התגלה שלעוברון שלנו כפות רגליים מסובבות פנימה.חוץ מזה הכל תקין