שלום לחברי הפורום.

בן הצבי

New member
שלום לחברי הפורום.

אני צופה מן הצד בפורום שלכם, ומשתתף פעיל בעיקר בפורומים אחרים. השתתפתי בצערכם בתקופת התקפת הטרולים חסרת המעצורים שפקדה אתכם, וכעת רציתי לעורר אתכם בנוגע לעניין חדש שלדעתי כדאי לכם לגדוע באיבו. יש לכם שני משתתפים חדשים בשם "ההשקפה של יתד נאמן" ו"ההשקפה של כפר חב"ד". ברגע שראיתי את "ההשקפה של יתד נאמן" ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שחב"דניק יכנס ויגיב לו, ואני מאמין שזה גם היה קורה הפוך. (זה לא ניחוש, כבר היה לעולמים כאן בפורום...) אז אני מציע לך "ההשקפה של יתד נאמן" ידידי: פשוט אל תתיחס לדבריו של "כפר חב"ד", לא בגלל שאתה צודק והוא לא, או הפוך. אלא פשוט שלא לפתח מלחמה מיותרת בפורום שידע התקפות לא נעימות מבחוץ. ואליך "ההשקפה של כפר חב"ד" ידידי: אני בטוח שבתור חסיד חב"ד כבודו של הרבי מליובאוויטש ע"ה חשוב לך עד מאוד. אם באת להפיץ את תורת החסידות ואת תורתו של הרבי-שמור על כבודו, ואל תשתמש בניקים פרובוקטיביים, כשאתה יודע בבירור שיש כאן הרבה מחוגים אחרים, וכבוד שמים, כבוד החסידות המפוארת, וכבוד הרבי הדגול לא ירבה כאן בעקבות הויכוחים שאני בטוח שיהיו סוערים. כולי תקוה שלקחתם את דברי לתשומת לבכם, שבת שלום, בן הצבי.

שעבס שעבס שעבס...

סתאאאאאם. אתה צודק בכל מילה (נדיר שאני יגיד על דברים שלך אבל כאן אתה צודק) בכל מקרה לדעתי שתי ההשקפות הם איש אחד שסובל מפיצול אישיות חמור.

יאללה אני זז...

למקלחת שיהיה לך גוד שעבס. ותתחיל למכור את הספר שתירגמת.

בן הצבי

New member
כנס לאתר WWW.CHABADNIK.COM

הספר מתפרסם שם, ביחד עם מספר טלפון בכדי להזמינו. שם הספר-"קראתי ואין עונה".

BigKay

New member
באיזה נושא?

ועכשיו אתה יכול כבר להודות שאתה מייקי770 לשעבר..

בן הצבי

New member
נכון, זה אכן אני...

הספר הינו מאגר של שיחות של הרבי מליובאוויטש ע"ה בענייני "שלימות-הארץ". תפקידי בהכנת הספר היה תרגום (הרוב המכריע של) השיחות מיידיש לעברית.

BigKay

New member
אתה עוד תחזור

ראיתי כל המסלול האבלוציה שלך, וראיתי הספרים שקראת בדרך וצחקתי, ואני חושב שלחב"ד היתה חלק וסיבה ליציאתך, בלי לפרט כמובן, שבוע טוב

בואו ונשאיר את מלחמת חב"ד-ליטאים

מחוץ לפורום, טוב? אני חושבת שהיו לנו מספיק בלאגאנים בפורום גם בלי זה. תודה

BigKay

New member
אמרתי את זה בתוך ה

דברים. ואם את מרחיבה, ראי הודעה בענין בפורום שלהם שהמציאות כמו שכתבתי, ולא נמשיך הפולמוס כבקשתיך, שבו"ט

קצת רקע למה שכתבתי

נאלצתי למחוק היום כמה וכמה הודעות של ההשקפה של יתד נאמן וההשקפה של כפר חב"ד. ההודעה לא הופנתה ספציפית אליך אלא לכמה גורמים החליטו לפתוח בפורום מלחמת חב"ד-ליטאים.

את לא דוברת אמת!!

אני פתחתי מלחמה? תראי לי הודעה אחת שכתבתי נגד חב"ד, אני נכנסתי תחת הנייק הזה בלי קשר לחב"ד וזה כבר נכתב ונמחק. ועוד נכתב שאני לא מגיב יותר לחב"ד וזה גם נמחק. אז בבקשה התנצלות.

לא כתבתי שאתה פתחת במלחמה

כתבתי שפתחו במלחמה - ברבים. אתה וההשקפה השני התנצחתם ביניהם על רקע מלחמות חב"ד-ליטאים. אין מקומם של התנצחויות כאלה בפורום.

אני התנצחתי?

למה את מעלילה עלי עלילות? אני כתבתי בדיוק הפוך! שאני לא רוצה להתוכח על הנושא בפורום. אני לא מבין את לא קוראת את הודעות לפני שאת מוחקת? תקראי בבקשה את מה שמחקת ואז תגיבי. באמת במחילה.

הבנתי עכשיו מה הבעיה ../images/Emo13.gif

רוב ההודעות שלך באמת היו בסדר. אבל ההתנצחות בינך ובין ההשקפה של כפר חב"ד אינה מתאימה לפורום ועל כן היתה צריכה להימחק. זה לא משנה מי התחיל עם זה. הבעיה בפורומים היא כזאת: ברגע שיש הודעה אחת שרוצים למחוק ויש לה כמה תגובות. לא ניתן למחוק את ההודעה הבודדה ולהשאיר את התגובות שלה. כל התגובות נמחקות ביחד איתה. אז בוא נגיד שאני רוצה למחוק הודעה אחת שהתחיל ויכוח שאין מקומו בפורום. הגיבו אנשים שאין סיבה למחוק את הודעותיהם. אבל מכיוון שאני מוחקת את ההודעה כל התגובות שמשורשרות אליה נמחקות גם הם באופן אוטומטי. לא ניתן להפריד ביניהם.

אני מבין. ואני גאה שיש

לנו כזו מנהלת. ואני מתנצל מעל במה זו בפני המנהלת שכתבתי לה דברים לא רגועים. ואני מחליף את הנייק בשביל לא לעורר פרובוקציות. תודה ושוב סליחה אריאלה. לא התכוונתי להתיחס אליך ככה אני באמת מוקיר אותך.

עוד משהו

בקשר ל...תראי לי הודעה אחד שכתבת נגד חב"ד... אני שולחת אליך במסרים דוגמא של הודעה. אני לא מכניסה את זה לפורום כדי לא לעורר שוב פעם את המלחמה.

אין לי מסרים אני מפל..

אבל אני יודע על מה את מדברת ואני חייב להבהיר שאת מה שאני כתבתי כתבו כבר לפני רק שזה לא נכנס בכותרת. וחוץ מזה אחרי זה כבר כתבתי מפורש שאני לא רוצה לכתוב על הנושא בפורום.

למעלה