שלום לחברי הפורום

שלום לחברי הפורום

ראיתי מקודם תכנית בערוץ 10 על BDSM.ראיתי שיש גם בחורות שאוהבות להיות נשלטות.האם באמת יש כאלו? אני לדוגמא לא בקטע של לקבל מכות אבל כן בקטע של לענג אישה בכל צורה.הייתה שם מישהי שאוהבת הצלפות כוס (סליחה על הביטוי).יש כאן נשים שאוהבות את זה? מאוד הייתי רוצה לעשות את זה לבחורה רק בשביל לראות אותה נהנית.בכלל אני מאוד אוהב לענג אישה.זה מטריף אותי לראות אישה נהנית,אבל אף פעם לא התנסיתי בכאב ואני אוהב גם סקס.האם במשחקי שליטה יש גם סקס? יש לי סיכוי להשתלב בקהילה? תודה וסליחה על חוסר הידיעה

Z o d i a c

New member
שלום וברוך הבא!

קודם כל אין על מה להתנצל נהפוך הוא! שאלתך מראה על נכונות ורצון ללמוד דברים חדשים מבלי לפחד. משחקי שליטה כוללים דברים רבים ובינהם גם סקס. כל אחד בוחר מה מתאים לו, מה הגבולות שלו, מה הוא אוהב ואיך. עינוג אישה יכול לכלול בתוכו מידה מסוימת כל כוח או כאב אם זה מה שעושה לה את זה. תרגיש את עצמך ב-

אם אתה בקטע של לענג אישה בכל צורה

אתה יכול להינות מעולם השליטה והעינוגים גם בלי להינות מכאב:) להיות עבד שמענג מלכה לא קשור לכאב בכלל:) אני למשל מתעייפת נורא אם אני צריכה להצליף במישהו:) אז אני מעדיפה לדרוך לא קצת על הגב, לפסק את הרגליים שלי ולהגיד לקק עבד לקק:)))

יש, בהחלט יש

לא ראיתי את התכנית בטלוויזיה כי אני לא בארץ, אבל בהחלט יש נשים הנהנות מכאב. אצלי הכאב וההשפלה חייבים להיות מידי אדון שאני יודעת שאני יכולה לסמוך עליו, שהוא לא איזה סדיסט שרק רוצה לכסח אותי במכות. הכאב ושאר האקטים, הם חלק ממערכת יחסים שלי ושל אדוני. בור שיש גם סקס, אבל לא רק סקס.

למעלה