שלום לום לום.... יש מצב לספויילר??? אני יודעת שניקי ןהגמד ההוא היו ביחד עבר ....הם יחזרו???
מ מישהי111 New member 19/10/04 #1 שלום לום לום.... יש מצב לספויילר??? אני יודעת שניקי ןהגמד ההוא היו ביחד עבר ....הם יחזרו???
ש שלמונזה New member 19/10/04 #2 הגמד ההוא?! ../images/Emo168.gif מייק!!! מייקל ג'יי פוקס, כוכב הסדרה!!! וברוך ה' הם לא יחזרו, ניקי תעזוב והכל יהיה בסדר! ומתישהו מייק יפתח רומן עם קייטלין
הגמד ההוא?! ../images/Emo168.gif מייק!!! מייקל ג'יי פוקס, כוכב הסדרה!!! וברוך ה' הם לא יחזרו, ניקי תעזוב והכל יהיה בסדר! ומתישהו מייק יפתח רומן עם קייטלין
K Kippi S New member 19/10/04 #3 זה אמור להיות מסומן ב../images/Emo58.gif ושאלה איך היא תעזוב? סיבה מסויימת או סתם...
ש שלמונזה New member 19/10/04 #5 אהמממ אהממממ ../images/Emo168.gif תכלס אמרנו כבר בפורום פעם אחת שאין עניין של כי הסדרה כבר שודרה בארץ... הרי זה לא שאני יודעת מה קורה כי קראתי ספוילרים בארה"ב. ולא זוכרת איך היא עוזבת, העיקר שתעזוב. לא סובלת אותה
אהמממ אהממממ ../images/Emo168.gif תכלס אמרנו כבר בפורום פעם אחת שאין עניין של כי הסדרה כבר שודרה בארץ... הרי זה לא שאני יודעת מה קורה כי קראתי ספוילרים בארה"ב. ולא זוכרת איך היא עוזבת, העיקר שתעזוב. לא סובלת אותה
V vitamin P New member 19/10/04 #4 קייטלין הרבה יותר זורמת ומצחיקה ויותר שולטת וניקי מציגה את עצמה כאחת נחותה כזאת ומסכנה אז היא יכולה להמשיך להתבאס בשקט בלי התמיכה שלנו
קייטלין הרבה יותר זורמת ומצחיקה ויותר שולטת וניקי מציגה את עצמה כאחת נחותה כזאת ומסכנה אז היא יכולה להמשיך להתבאס בשקט בלי התמיכה שלנו