שלום לדרול

krishna

New member
שלום לדרול

שלום דרול. אני מעוניין בטכניקה למדיטציה עבורי,אך ישנם כמה דברים שעליי להוסיף. אני מטופל באמצעות תרופה אנטי דיכאונית.אני מאוד פסיבי,אני מבודד מהסביבה (כלומר לא בקשר עים אחרים חוץ מהמישפחה). האנרגיה הפיזית שלי די נמוכה ואני רוב הזמן במנוחה. אני בן-23. באשר לשאלה "למה אני רוצה לימדוט",התשובה שלי היא:אני רוצה לדעת מי אני. ועד שלא אדע אין טעם בכול מה שאני חושב שאני רוצה או אוהב. אים ישנו דבר שהוא חזק אצלי זה טוטליות במה שאני עושה. פתחת לי את העניים עים דברים שרשמת בפורום בוואלה ובתפוז. תודה ערן

בארס

New member
הי ערן.

יש גם יש טעם במה שאתה חושב שאתה רוצה ובמה שאתה חושב שאתה אוהב. הטעם הוא בלגלות. אם גילית שכל הרצונות והרגשות שלך מבוססות על דברים דימיוניים בבסיסם, וכל פעם שאתה מתקרב למימוש אחד מהם אתה מוצא שוב את אותו אתה רגיל ומוכר, אל לך להסיק שעקב כך עליך לעמוד במקום ולא לנוע בעקבות רצונותיך הרגילים, ביניהם יש אמיתיים ואשלייתיים. מה שיוציא אותך מהמקום בו אתה תקוע הוא דוקא ההליכה קדימה באופן החיים הרגיל בהחלט שלך, עם הרצונות המוחלשים והאכזבות מעצמך, הגילויי העצמי יחכה לך בהמשך הדרך. התרופות יכולות לעזור, והחיפוש כמובן, אבל אם לא תחזור לחיים , באופן פשוט ומקבל, סביר להניח שלא תתקדם הרבה אלא רק תשקע יותר. הרפתקאות הגילויי העצמי מחכות לך בכל פינה, לא בקולות תרועה וזיקוקים, ולא בחצרות מוזהבים ועל פסגות הרים. אלא בדממה מוחלטת הנמצאת בכל. צא מחדש, ליום רגיל, לאנשים רגילים ולמשימות רגילות. תשיג את עצמך ותראה אותו מדביק את הפער. תן לחיים לנער אותך, והישאר סקרן לכל תופעה, תהיה שגרתית ככל שנראה. אה, וגם תנוח כמה שאתה צריך.

drall

New member
ערן

בארס צודק במה שאמר לך. רק רציתי לציין שאם אתה בעסקי גלולות , עדיף שתימנע מטכניקות סטטיות , זה לא הולך הכי טוב ביחד. אם נצליח לארגן את הנאבהדהרמה הזאת , היא דווקא תוכל להתאים לך. דרול

אבת

New member
מדיטציה של אורין

שלום ערן ראיתי את המודעה שלך ורציתי להציע לך את המדיטציות של אורין אתא יכול להגיע אליהן או דרך האתר של סנאיה רומן ששם היא פשוט נותנת פרוט או איך שאני למדתי את זה דרך מורה נפלאה יפית צדקה שהמודעה שלה מופיעה באלטרנטבעית והטלפון שלה הוא 053-584765

drall

New member
מכיר אותה , היא מין מתקשרת חובבת

מבינה מעט מאוד במדיטציה עוד לא שמעתי על טכניקות טובות שיצאו מתיקשורים אבל אולי נשמע פעם דרול

amichai58

New member
בוודאי

תקשורים הרבה פעמים הם עם ישויות שלא פועלות רק לטבתנו. המדריכים הרוחניים הגדולים במהלך הדורות, קראו לתקשור עם אלוהים - או לפחות לקשר כלשהו איתו, ובמקביל התרחקות מכל מה שלא אלוהי.

למעלה