שלום לדוקטור

שלום לדוקטור

היום התאריך 15.3. מחר נגמרות לי הגלולות ויש שלוש גלולות דמה. אני צריכה לדחות את המחזור שלי עד ה-25 לחודש (כש-25 זה היום הראשון של המחזור). אחר כך אני לא רוצה יותר לקחת גלולות (אשתמש באמצעי מניעה אחר). האם אני יכולה לפתוח חפיסה חדשה מחר ולהמשיך לקחת ברצף גלולות ולהפסיק ב-25 לחודש וכך אני אקבל מחזור בתאריך זה? או שצריך להפסיק בזמן מסוים אחר כדי לקבל את המחזור ב-25 לחודש? תודה מראש

את צריכה להפסיק קצת לפני כן.

אם לקחת גלולות באופן קבוע, את יודעת כמה ימים מסוף הגלולות הפעילות קיבלת מחזור בדרך כלל. לפי זה , הפסיקי את הגלולות הפעילות אותו מספר ימים לפני ה- 25.

האמת שאני לא זוכרת... ../images/Emo10.gif

כי לקחתי אותם רק חודש. אולי את תוכלי לומר לי? הסוג הוא LOESTRIN24FE ואם את לא מכירה את הסוג הזה אז כמה ימים זה בד"כ? תודה רבה לך דוקטור.

המשך

אין את הגלולות האלה בארץ .אני מניחה שהבאת אותן מארה"ב. זה לא חשוב איזה סוג גלולות את לוקחת. הרעיון הוא שתקחי גלולות אמיתיות ולא דמה למספיק ימים שאת רוצה לדחות את המחזור. בד"כ גלולות הדמה הן בצבע אחר מהפעילות.

שלום דוקטור

אני מצטערת, אבל לא בדיוק הבנתי. אם אני צריכה לתזמן את המחזור ל-25.3... זה ממש ממש חשוב, משהו מטעם הצבא שמתחיל בתחילת אפריל ואני לא יכולה להיות במחזור. כבר התחלתי חפיסה חדשה לפני כמה ימים (ברצף, בלי לקחת את גלולות הדמה), מתי עליי להפסיק לקחת את הגלולות? (אגב, יש שלוש גלולות דמה) תודה על הסבלנות דוקטור...

הסברתי לך כבר שרק את יכולה לדעת לפי

איך שקיבלת מחזור בפעמים הקודמות. כל פעם הפסקת בסוף חבילה, נכון? ואז עברו כמה ימים עד שקיבלת מחזור , נכון? אז אם עברו כל פעם יומיים עד שקיבלת מחזור , הפסיקי יומיים לפני ה- 25.3. ואם עברו כל פעם 4 ימים, הפסיקי 4 ימים לפני ה- 25.3 . מקווה שעכשיו הבנת.

למעלה