שלום לבאי הפורום

dmainsinner

New member
שלום לבאי הפורום

זו היא הפעם הראשונה שלי בפורום זה ולאחר שגם קראתי את מצע המפלגה (או יותר נכון את תקציר המצע) המופיע באתר המפלגה וגם את ההודעות המופיעות בפורום עלי לציין כי אני די מאוכזב. לא יתכן כי כל הרעות החולות של מדינת ישראל ייתלו בציבור אחד, נצלן, מרגיז ושתלטן ככל שיהיה. למעלה מ80%מפעולות המפלגה ויעדיה (על פי העיתון המוצא על ידה) קשורות במלחמה (לא פחות)בחרדים. בצורה די אבסורדית הדבר מביא לכך שבעצם מפלגה זו במקום ללברליות נדחפת לקרן פינה ההפוכה - השתקפות - של "אויביה" המושבעים. משמע שבבסיס, במהות הפעולות אין הרבה הבדל, ולמרות שהכיוון הפעם הוא בכיווני שלי (חילוני, ליבראלי משכיל יצרני ותורם..) צורת בניית הכח על בסיס שנאה לא שונה מהצד שמנגד. דבר זה הרתיע אותי בעבר ומרתיע אותי עדיין להצטרף לשורות מפלגה שכזו. דווקא הפעולות למען חינוך רציניושיוויוני, פעולות למען איכות השלטון כלכלה נכונה וכד´ בהם בוחשות והורסות כל מפלגות השלטון ולא רק החרדים מקבלות קול משני וההתמקדות הגדולה היא בחרדים. נכון, שינוי צריך לבוא. נכון החרדים כפוליטקאים הם כיום גוף מעכב, מזיק ונצלני, אך מפלגה שתבנה את עצמה רק על בסיס שנאה לאחר, צפויה לאבד את עצמה לדעת ולא תוכל לבצע את השינוי המיוחל.

Anne4

New member
אין לך מושג על מה אתה מדבר

אנחנו פעילים גם באיכות הסביבה, גם בכלכלה ובעוד מיליון דברים אחרים. העניין הוא כי תמיד מתפרסמים רק הדברים של ה"רייטינג". ומה לעשות והחרדים הרבה יותר מעניינים מאשר - "בעיית המים" (למרות שחשיבותה היא בערך עליון!).

כחלחל

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo39.gif../images/Emo96.gif

אהבתי את הניק שלך, באמת כאן המקום לSINNER-ים אמיתיים . ועכשיו בנימה יותר רצינית, מי שמכיר היטב את שינוי, מנהיגיה וחבריה יודע שזו מפלגת בעד ולא נגד אבל כמו בפוליטיקה ובדמגוגיה תמיד אפשר להציג מטבע משלושת צדדיו (את השלישי ממציאים). ובוא נראה את הצד האמיתי: שינוי בעד שיוויון בחלוקת הנטל הבטחוני מבחינת הדם והדמים. חופש העיסוק, חופש בחירת המזון כשר או אחר, הזכות לזוגיות ולמעמד אישי על פי אמונתו (או חוסר אמונתו) של האזרח מנהל תקין שיוויון בין ילד ראשון לשאר הילדים בקצבאות חינוך והשכלה להכשרת אזרחים התורמים לקהילה חופש דת ופולחן חופש מדת ופולחן ועוד הרבה נושאים כלכליים ליבראלים ואחרים,,,,, עיון בהצעות החוק שהוגשו ע"י ח"כים משינוי(ניתן להכנס מהאתר) יראה לך שיש גם הצעות חוק משותפות עם חברי כנסת דתיים וחרדים, הכל לגופו של עניין

למעלה