שלום לאנשי נורדיה ! ! !

nizanm

New member
שלום לאנשי נורדיה ! ! !

פעם ראשונה כאן. שמח לראות אנשים ממקום מוכר.לפני שנים שהיתי עם בני כתתי(י"ב) במושב נורדיה במשך כחודש ימים. המסגרת היתה השתלמות חקלאית. בני כתתי ואני נקלטנו אצל המשפחות במושב השיתופי הפסטורלי.היינו קשורים עם המשפחות המארחות ואכלנו את הארוחות כל אחד במשפחה המארחתת שלו. החווייה הזו נמשכה רק חודש ימים ועדיין חרוטה במוחי. האם יש כאן מישהו/י שמשפחתו ארחה ? אשמח להיכנס לסיפורי חוויות.

nizanm

New member
אני ציוני../images/Emo165.gif.בכל מקרה ציוני../images/Emo165.gif.

ויש גם אחר :
D
aS
iL
Dho
RF

DaSiLDhoRF

New member
טל, אחריי הפגנת הטימטום שלך פה

באופן שוטף ולא מבוקר, אני לא מבין מאיפה אתה שולף את השטויות שלך. אה, בעצם אני כן יודע, מההורים הציונים שלך! עזוב, אתה מקרה אבוד...

nizanm

New member
../images/Emo26.gifהמלצה :

אני מציע לך, שתיכנס לפורום אקטואליה. זהו פורום שבו תוכל לתת במה חופשית לדעותיך הפוליטיות. תמצא שם מגוון של דעות ואני משוכנע שתהנה . מומלץ לך. אני מוותר לך מראש על תגובה
תוקפנית מצדך, שכנראה תבוא
.

פנטילון

New member
לא נראה לי

כולם פה בני 15-16 לא סביר שמישהו מהפורום נולד לפני ההשתלמות הזו.

FiFi 59

New member
כן ארן אבל בכל זאת הגיוני מאוד

שיש משפחות כמו של חפי ושל חי שחיים במושב עצמו שאירחו הם גרים שם יותר מ16 שנה.. ככה שאתה לא יכול להיות בטוח

FiFi 59

New member
יכוליות שהם שמעו סיפורים...

וגם אם לא הם יכולים לברר לא ישר לשלול! אל תלך על דרך השלילה כמו בלשון!

nizanm

New member
שמח לפגוש את הדור הצעיר.

מושב נורדיה קלט חניכי בתי ספר חקלאיים להשתלמות חקלאית. אני הייתי מבית הספר החקלאי יוהנה ז'בוטינסקי(1970) . היו גם מחזורים לפנַי וגם אחרָי. אני למשל,יחד עם בת כתתי, התארחתי אצל משפחה ששם האבא היה ישראל. הוא ניהל מפעל לאלקטרוניקה או מתכת. הבת שלהם היתה אז חניכה במכון וינגייט שמה סמדר. נו, נראה אתכם בלשים ..
מצילים בסיוע ההורים משהו.. סליחה על שהארכתי.

אתה מתכוון נראה לי למשפחת כרמל

ישראל ונעמי כרמל נמצאים בנורדיה סמדר התחתנה ושם משפחתה השתנה לכרמון והיא נמצאת בטיול בדרום אפריקה עם בעלה.

nizanm

New member
יששש !!! וואללה !!!

תודדדה רבבבה, בחור. מה שלום המשפחה? האם אתה פוגש אותם? וואוווו ! אני לא מאמין. מייד נזכרתי בשם המשפחה "כרמל". וגם נעמי. איזו משפחה נחמדה. מאיפה אתה מכיר אותם????????

גם אני מכיר אותם...

אנחנו גרים איתם במושב מין הסתם... אם אתה מעוניין אני אוכל לשלוח לך במסר את הטלפון...

גבר לא ידוע לי משו כזה...

דבר לפני כמה שנים זה היה אני אוכל לברר אם זה קשור אליי...

nizanm

New member
גבר! בכל זאת ידוע לך משו../images/Emo45.gif

מתי ראית אותם לאחרונה? מה עם נעמי וישראל? ככל שזכור לי, סמדר היא ילדם/תם היחידה. וואוו ! איזו הפתעה. נעמי בטח תזכור את זה, כי כשנפרדנו - כולן בכו.

למעלה