שלום לאנשי הפורום

גילי9

New member
שלום לאנשי הפורום

אני קורא סמוי כאן כבר כמה זמן, אחלה פורום! יש לי שאלה: מישהו קנה פעם מהחנות המקוונת של קצת אחרת (psychprog.com)? הייתי רוצה לשמוע קצת פידבקים על השירות ועל הבטיחות של האתר לפני שאני ממלא שם פרטים של כרטיס אשראי. תודה ויום טוב

melancholy man

New member
לא ניסתי את האתר

פשוט כי הרבה יותר כיף אשכרה ללכת לחנות בתל אביב (קצת אחרת), אם אתה גר איפשהו בסביבה של מרכז הארץ זה תמיד עדיף, לא יודע לגבי האבטחה השרות והבטיחות של האתר וזה במילא לא משהו שהפורום הזה מתעסק איתו, אבל לגבי האנשים שעומדים מאחורי האתר, אין לי שום בעיה להמליץ עליהם כאנשים מאוד אמינים ובעלי "תודעת שרות" מדהימה ובעיקר המון ידע ואווירה נפלאה. מעבר לזה, הם קוראים כאן לפעמים, לא בטוח שאתה רוצה עדות של הנחתום על עיסתו אבל אולי תוכל ליצור איתם קשר ככה.

Barmelai

New member
אני עשיתי את זה מספר פעמים

ואין שום בעיה. הדיסקים הגיעו ארוזים כמו אמפולות של אורניום מועשר, ופעמיים בעל החנות דדי הקפיץ לי את החבילה בעצמו על האופנוע," סתם כי הוא היה בסביבה". בעקבות זה החלטתי ללכת לראות מי השרוטים שמחזיקים את החנות ועל היום הראשון התקבלתי בקרמבו, קפה וספורי רוק מסמרי שער. איש הקרמבו כבר מזמן לא שם, אבל יחס חברי, קפה וספורים יש כמה שרק תוכל לספוג. מנסיון, אל תסמוך לגמרי על הזמינות של דיסקים כפי שמצוין באתר, לא תמיד מה שיש באמת יש ולא תמיד מה שאין - אין. הדרך המומלצת היא לעשות את ההזמנה בטלפון.

למעלה