שלום לאנשי האתר

שלום לאנשי האתר

תחום עיסוקי הוא השכרת יאכטות להפלגות ואירועים. יש מפעילים רבים וותיקים בתחום שאתריהם מקודמים יפה. כמתחיל בתחום קידום אתר רציתי לבקש מידע עדכני למתחילים (שקצת התקדמו...) מעבר לדרך בניית האתר כדי שיתאים לזחלני גוגל ומעבר לרישום האתר ידנית באינדקסים שונים. האם יש אפשרות לזרז את קידום האתר בפעולות שאינן פרסום ממומן? אגב, האתר שלי עדיין בבניה והעונה בתחום שלי החלה למעשה.

mbaroz

New member
קידום האתר

שלום כפיר בעולם הקידום אתרים , אין הנחות של זמן , הזמן הוא הגורם המכריע וכנראה הקובע בסופו של דבר את התוצאות . אתחיל בזה שוותק האתר שלך מהווה פרמטר לגוגל מבחינת קידומו במנוע החיפוש. חיפזון בהוספת קישורים באתרים חיצוניים אליך כאתר חדש "ידליק" נורה אדומה אצל גוגל וזה יזהה אצלך את פעילות הקידום היזומה ואתה עלול לרדת לתחתית הרשימה. הדרך המהירה והטובה ביותר היא להתחיל בצורה טבעית לגמרי וליצור שיתופי פעולה עם אתרים אחרים , או לחילופין לפנות לחברה לקידום אתרים. מצד תוכן האתר עצמו , כל תוכן רלוונטי שיוכנס כמה שיותר מהר וקריא , יהווה בסיס מאד חשוב לדירוג גוגל וסיווג האתר שלך למילות החיפוש המתאימות . חשוב שתתמקד במילות חיפוש אשר מייצגות הכי טוב את מה שקהל הלקוחות מחפש ולא את מה שאתה רוצה לקדם . (לפעמים חברות עושות את הטעות הזו ומקדמות מילות מפתח שאחוז מזערי מחפש). אם תרצה עוד טיפים בנושא תוכל לקרוא כאן מספר מאמרים: http://www.skala.co.il משה

תודה משה

התחום הזה מרתק וממכר ומזכיר חיפוש אחר אהבה בחיזור המתמיד אחרי גוגל וגחמותיה המשתנות. תודה על מילותיך המחכימות וההפניה ללינקים. עם זאת, שאלה לי על דבריך. כאשר נוסד אתר חדש, האם זה לא ברור שהאתר ירצה להיות מוכר בכמה שיותר אינדקסים? האם זו טעות לעשות כך שהאתר יהיה מוצג כקישור באינדקסים שונים? הרי הקישורים מהווים חלק בלתי נפרד מחישובי המידרוג של הזחלנים, לא כן?

mbaroz

New member
אינדקסים שונים....

שלום כפיר . שוב... התיאור שהזכרתי בתשובה הראשונה התייחס למצב בו התרחשו 2 דברים בו זמנית: 1. עלה אתר חדש לאוויר. 2. החלה עבודת קידום איטנסיבית 2 פעולות אלו עלולות להביא את האתר לסוף תוצאות החיפוש . הוספת האתר לאינדקסים לא תפגע כלל , בדרך כלל אם אתה כבעל אתר מבצע זאת , סביר להניח שתדירות החלפת הקישורים תהיה סבירה ונמדדת מבחינת גוגל כפעילות תקינה של גדילה טבעית של אתר. גוגל אוהב אתרים שמונעים על ידי בני אדם ולא על ידי מנועים . הזחלנים הם רובוטים דיי "טיפשים" הם בסה"כ דואגים להביא את המידע באתר לבסיסי הנתונים של גוגל , אחר כך גוגל בעזרת מערכות חכמות יותר, ואלגוריתם חיפוש מתאים יידע להציג תוצאות חיפוש הכי תואמות לנושא. כך זה עובד. מקווה שעניתי על שאלותיך משה. www.skala.co.il

נרגעתי..קצת

כבר חשבתי שחיבלתי בקידום האתר על ידי קידום יתר...כל כמה זמן הזחלנים האלה סורקים אתרים בממוצע? האם ניתן לדעת מתי הם עומדים להגיע לאתרינו? ועוד דבר משה, האם תזוזה קדימה במידרוג של עמוד אחד בשלושה שבועות נראית לך כהתקדמות נאותה? הכוונה לאתר שקיים 4 חודשים ורק לפני 3 שבועות התחלתי בקידומו על ידי הכנסתו לאינדקסים וכו' אני מבין שאתה שולל הצטרפות בתשלום לחברות שמציעות קידום באלפי אתרים, לא כן?

mbaroz

New member
קידום אתר.

שלום כפיר תדירות הסריקה של הזחלנים תלויה בהמון גורמים בינהם,דירוג האתר שלך, כמות העמודים , פופולריות וכו'. למקדמי אתרים יש כלים מבית גוגל בעצמם לבדיקת תדירות זו,. לגבי חברות לקידום אתרים , נהפוך הוא. אני מגיע ומייצג אחת כזו , אך מבדיל אלף הבדלות בין קידום נכון , אמיתי וטהור לקידום אצל חברות שגובות מאות דולרים בחודש ומחליפות אלפי קישורים עם אתרים ללא קשר לנושא האתר שלך. שים לב למה שאני מדגיש כאן , כל בעל אתר עם ידע נרכש נחישות וזמן יכול לקדם בדרך זו או אחרת את האתר שלו . הדרך הנכונה לבעל עסק לקדם עצמו במנועי חיפוש היא דרך חברה לקידום אתרים . בעל אתר צריך להיות עסוק בעסק שלו , הלקוחות שלו , והיחסי ציבור של האתר שלו . וכאן נכנסות לתמונה חברות לקידום אתרים שבאמצעות ידע, מומחיות וזמן שכל אלו שווים לא מעט כסף , יקדמו את האתר שלך. בברכה, משה בר-עוז www.Skala.co.il

מסכים איתך לחלוטין

האתר שלך והחברה שאתה מייצג עושים רושם מצוין והייתי שמח לו יכולתי באמת להתפנות מקידום האתר לקידום העסק עצמו. מאחר והעסק הוא עונתי ומרבית השיווק נעשה ברשת אני נאלץ לעשות זאת בעצמי מה גם שהאתר שלי עדיין בבניה ואחרתי כמעט את המועד להיע לעמוד הראשון.. בכל זאת ההשקעה האדירה מבחינתי בקידום האתר בכוחותיי הדלים הניבה הבוקר פרי עסיסי. קודמתי מעמוד 6 בו שהיתי כמה שבועות טובים היישר לעמוד 2!!!! אני מתחיל להבין הרבה דברים ממעשיהם של המתחרים והדרך שהם קידמו את אתריהם. חייב לאמר לך שזה מלהיב ברמות של קזינו. כולם מחזרים במרץ אחר היפהפיה ששמה גוגל ומנסים לכוון לטעמה הקפריזי. זה מאלץ את כל העולם להיות במירוץ מתמיד ואני לא מפסיק להתפעל מהמוחות שהקימו את גוגל. רציתי להודות לך שוב על התמיכה עד כה. כפיר

kagdi2

New member
מילים של עידוד

אל תתייאש מהקידום, זה לא כזה מסובך, אך גם צודק משה שכבעל עסק עדיף לך להשתמש בשרותיהם של מי שמומחה לכך. אני אתן לך דוגמא למה לא להתייאש - בניתי אתר סתמי על נושא מבוקש, עקבתי אחרי רוב כללי קידום האתרים, וכיום האתר שלי מופיע במס' מילות מפתח בעמוד הראשון, חלק בעמוד שני (בערך 10 מילות מפתח). אני לא יודע כמה תחרות יש על המושג יאכטות בישראל, אך הנה, העבודה שלך כבר משתלמת, קפצת לעמוד שני וזה לא רע בכלל. קח בחשבון שאתרים חדשים מגיעים לתוצאות גבוהות בהתחלה ואח"כ צונחים מטה ומתייצבים סביב המיקום הראוי להם עפ"י גוגל. דבר נוסף, לאתר שלי אין קישורים נכנסים, הוא מבוסס טקסט. אני ממליץ לך להשתמש רק בלינקים נכנסים הקשורים לתחום שלך (לא רק סירות, יכול להיות חופשות, תיירות, ספורט, תרבות פנאי וכו', אבל לא הייתי שם קישור של חנות מחשבים לדוג). ההערה האחרונה שלי היא דעתי האישית בלבד. בהצלחה.

תודה על התשומי...

אכן מילות עידוד והכוונה שהייתי מאד זקוק להן ואני מודה לך על האופק הרחוק שפתחת עבורי מבחינת ציפיות והתנהלות הקידום על ידי גוגל. אם מעניים לך לעקוב אחרי ההתפתחויות הקלק יחד את המילה השניה והשלישית בשם המשתמש שלי. רציתי לברר איתך אם תוכל להמליץ על אתרים ישראלים של דוברי רוסית שכדאי להצטרף לאינדקס שלהם. אם ידוע לך על אתרים כאלה אודה לך אם תשלח לי אתכתובותיהם במסר. הערתך האחרונה ודעתך האישית מתקיימות על ידי באופן אינסטינקטיבי. דחיתי כמה הצעות לקישור הדדי עם אתרים שאינם בתחום. כל הכבוד על הערותיך ונדיבותך. עזרת לי. מאחל לך הצלחה בפעילותך.

למעלה